Nie zagapił, to tylko Rutkowski

podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i c🤬j.
K🤬ełe, następnym razem dodaj nagranie z kamery jak dziadek przebiega przez ulicę.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

a wpadłeś na to że radiowóz mógł go eskortować i dlatego jechał tak wolno ?

Mieszkam w Jeleniej, i jeśli chodzi o tą sygnalizacje świętlną, to nieźle wali w c🤬ja. Pelen random, od pomarańczowego do czerwonego mija od 10-100ms dlatego niektórzy kierowcy ignorują zupełnie te światła
Mnie zastanawia tylko po jakiego c🤬ja to czerwone auto po prawej stoi w poprzek drogi

Byl juz ttemat z tej kamery z tego miasta i bylo nagrane wiele aut , dosc czesto w tym miejscu jedzie sie na czerwonym
ElNino napisał/a:
Mnie zastanawia tylko po jakiego c🤬ja to czerwone auto po prawej stoi w poprzek drogi

A właśnie po tego c🤬ja, że policja jechała na sygnałach i każdy ma obowiązek ułatwienia przejazdu tego niebiesko-białego pojazdu, a gdy przypatrzysz się i poznasz tajniki tego filmu, to widzisz, że te czerwone auto stało na lewym pasie (przed zjazdem na prawy), gdzie później wrzuca wsteczny i cofa się (po przejechaniu radiowozu) na swój pas.