żadna tragedia poprostu wykastruje się jak Grodzka i po ptokach

jest rudy więc i tak raczej mu się do niczego te jaja nie przydadzą

raczej po miednicy albo kręgosłupie
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
haha, klocek w dupie ...to tak jakby jakiś artysta zrobił wielki "come back"
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*
Kiedyś jak byłem jeszcze namiętnym koniobijcem (12-13 lat), bawiłem się na działce młotkiem, wbijało się gwoździe gdzie popadnie. Znalazłem pień ściętej jabłonki, tak do pasa mi sięgał. Biorę zamach i jeb, zamiast w gwóźdź to między nogi. Po chwili zwijania się z bólu poleciałem do łazienki zobaczyć czy przypadkiem nie rozbiłem. Biorę w dłoń siusiaka, macam się po mosznie a tu niespodzianka, jajek brak
Z bólu i przerażenia tak mi się moszna skurczyła że jajca wciągnęło. Po jakimś czasie wróciły na miejsce ale strachu to ja się tyle nigdy nie najadałem. Żadnemu facetowi tego nie życzę, stawiam że mniej boli uj🤬ie ręki niż uderzenie w jaja.

Z bólu i przerażenia tak mi się moszna skurczyła że jajca wciągnęło. Po jakimś czasie wróciły na miejsce ale strachu to ja się tyle nigdy nie najadałem. Żadnemu facetowi tego nie życzę, stawiam że mniej boli uj🤬ie ręki niż uderzenie w jaja.
Jako że kopanie po jajcach nie jest mi obce chciałbym zauważyć że osoba kopnięta nigdy nie wyginała się w tył tylko w przód.
Ale tą blondyne to bym ten tego... zaprosił na kawę i sernik, albo ostry niczym nie skrępowany seks.
I'm From Crime City
podpis użytkownika
Pod żadnym pozorem nie poddawaj się dobrowolnie karze.I'm From Crime City