Wiem, nie jest to sadystyczne
To po co to wrzucasz?

To po co to wrzucasz?
żebyś zadał mi to pytanie

Co druga wrzuta tutaj nie jest sadystyczna, więc spróbował szczęścia.
'Ma być ogień na każdym biegu, albo będziesz jeździł diesel'em' - Top Gear zawsze spoko

podpis użytkownika
Medium- Obiekt Pożądania
@upup
Co druga wrzuta tutaj nie jest sadystyczna, więc spróbował szczęścia.
'Ma być ogień na każdym biegu, albo będziesz jeździł diesel'em' - Top Gear zawsze spoko![]()
Właśnie lecą 2 odcinki na tusktv -> tvn

No Ja p🤬le szanowna administracjo.

Ja go nie lubię bo polda obrażał
![]()
Jak obrażał mówił prawdę.. Poldek to gówno.
P.S. A widziałeś worst car in the world ?? Tam też jest o poldku.

Jak obrażał mówił prawdę.. Poldek to gówno.
P.S. A widziałeś worst car in the world ?? Tam też jest o poldku.
Może i gówno ale napraw jakieś nowoczesny samochód na drodze najczęściej ni c🤬ja. Kiedyś to samochody były robione żeby jeździły a nie żeby cały czas serwis odwiedzały. K🤬a w polonezie wymiana żarówki to jest 10 minut w "nowoczesnych" autach w najlepszym razie 20 minut.

Może i gówno ale napraw jakieś nowoczesny samochód na drodze najczęściej ni c🤬ja. Kiedyś to samochody były robione żeby jeździły a nie żeby cały czas serwis odwiedzały. K🤬a w polonezie wymiana żarówki to jest 10 minut w "nowoczesnych" autach w najlepszym razie 20 minut.
racja, poczciwe staruszki naprawi się wd40 i zestawem kluczy, nowe auta to już niestety kabelki laptopki i przelewy bankowe które potrafią załamać ...

Czerstwy baranie troszkę szacunku. Osiemnaście skończyłeś i myślisz, że ci wszystko wolno?
odkąd tu jest to hejtuje wszystko co możliwe

A czy ja mówiłem o wszystkich starszych samochodach. Polonez to była klapa. IMHO o wiele lepszym "polskim" samochodem był maluch i duży fiat. A z międzynarodowej stawki to łada niva forever