To po co to wrzucasz?
żebyś zadał mi to pytanie

Co druga wrzuta tutaj nie jest sadystyczna, więc spróbował szczęścia.
'Ma być ogień na każdym biegu, albo będziesz jeździł diesel'em' - Top Gear zawsze spoko

@upup
Co druga wrzuta tutaj nie jest sadystyczna, więc spróbował szczęścia.
'Ma być ogień na każdym biegu, albo będziesz jeździł diesel'em' - Top Gear zawsze spoko![]()
Właśnie lecą 2 odcinki na tusktv -> tvn

No Ja p🤬le szanowna administracjo.

Ja go nie lubię bo polda obrażał
![]()
Jak obrażał mówił prawdę.. Poldek to gówno.
P.S. A widziałeś worst car in the world ?? Tam też jest o poldku.

Jak obrażał mówił prawdę.. Poldek to gówno.
P.S. A widziałeś worst car in the world ?? Tam też jest o poldku.
Może i gówno ale napraw jakieś nowoczesny samochód na drodze najczęściej ni c🤬ja. Kiedyś to samochody były robione żeby jeździły a nie żeby cały czas serwis odwiedzały. K🤬a w polonezie wymiana żarówki to jest 10 minut w "nowoczesnych" autach w najlepszym razie 20 minut.

Może i gówno ale napraw jakieś nowoczesny samochód na drodze najczęściej ni c🤬ja. Kiedyś to samochody były robione żeby jeździły a nie żeby cały czas serwis odwiedzały. K🤬a w polonezie wymiana żarówki to jest 10 minut w "nowoczesnych" autach w najlepszym razie 20 minut.
racja, poczciwe staruszki naprawi się wd40 i zestawem kluczy, nowe auta to już niestety kabelki laptopki i przelewy bankowe które potrafią załamać ...

Czerstwy baranie troszkę szacunku. Osiemnaście skończyłeś i myślisz, że ci wszystko wolno?
odkąd tu jest to hejtuje wszystko co możliwe

A czy ja mówiłem o wszystkich starszych samochodach. Polonez to była klapa. IMHO o wiele lepszym "polskim" samochodem był maluch i duży fiat. A z międzynarodowej stawki to łada niva forever