👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chodzi w nim o puentę jaką mówie prezenter na końcu programu.

szkoda ze to udawane jest... no ale Amerykanie się biora na to...smutne
na bank nie udawane. chyba, że Ameryka ma tak wybitnych aktorów, bo ich emocje wydają się być prawdziwe. Porównaj sobie z Anną Marią Wesołowską gdzie nie ma aż takich emocji a i tak gra aktorska ssie.

@kris006
Oczywiście, że to jest udawane. W dawnych czasach kiedy to badziewie było jeszcze puszczane na kanale club był nawet odcinek specjalny i pokazali w nim jak to się tworzy, jak się roli uczą i tak dalej. Zresztą jak ma się dobre oko i obejrzy kilkanaście odcinków to może nawet zauważyć że aktorzy się powtarzają.
Oczywiście, że to jest udawane. W dawnych czasach kiedy to badziewie było jeszcze puszczane na kanale club był nawet odcinek specjalny i pokazali w nim jak to się tworzy, jak się roli uczą i tak dalej. Zresztą jak ma się dobre oko i obejrzy kilkanaście odcinków to może nawet zauważyć że aktorzy się powtarzają.

Gratuluje wytrwalosci jesli obejrzales kilkanascie odcinkow ;d
Raphael i blady waszym zdaniem oglądają to bo się na to "łapią"??
Wrestling też oglądają myśląc, że to prawda? Ludzie chcą show a nie smety choya obchodzące. Co do tego czy udawane czy nie- wali mnie to, bo ogląda się przyjemnie ^^
Wrestling też oglądają myśląc, że to prawda? Ludzie chcą show a nie smety choya obchodzące. Co do tego czy udawane czy nie- wali mnie to, bo ogląda się przyjemnie ^^
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie