Angielski wymagany. To, co sadyści lubią najbardziej.
Od dzisiaj uważajcie na wasze nowe kobiety, bo mogą wam sprawić niemiłą niespodziankę, tak jak temu panu
Swoją drogą to niezły z niego nieogar. Jak można po ponad dwóch miesiącach nie zorientować się, że jego "laska" ma k🤬sa?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma to jak bracia mówią siostry do siebie.
"she is twice as man as you are" ;]
Programy JS są jeszcze bardziej ustawione niż Drzyzga, więc wcale nie zdziwiłbym się jakby się okazało, że wielomiesięczna "para" nawet nie widziała się na oczy i poznali się dopiero 10 minut przed rozpoczęciem programu przy kasie wypłacającej gaże aktorom w nim występującym. W Rozmowach w toku płacą podobno 500 zł za występ, niska cena za zrobienie z siebie idioty na całą Polskę (vel "Sylwusia" czy facet który zjadł zeby na meczach), przeważnie osoby które tam występują są z łapanki w firmach castingowych bo stawka jest wyższa niż za statystowanie choć mniejsza niż za udział w reklamie
konto usunięte
2012-07-29, 9:29
Ten program jest taki, taki, taki AMERYKANSKI, czemu mi to robicie:(
mhm, taaa...
2,5 miesiąca i się nie skumał... Po tygodniu jak nie szybciej już masz dostęp do takich informacji..
konto usunięte
2012-07-29, 16:21
konto usunięte
2012-07-29, 18:48
@up
Całe nasze życie jest ustawione. W swoim życiu odrzuciłem chrześcijaństwo na rzecz wiary w Matrixa. Te programy telewizyjne są po to, by nas kontrolować!
konto usunięte
2012-07-30, 22:02
a jak można się nie zorientować że ten program jest ustawiany?
konto usunięte
2012-07-30, 23:09