Jeeeeerunie, combo! Psioczycie na Katowiczan, to się wybierzcie do Rybnika, Rudyłtowy czy innej dziury i posłuchajcie tamtejszych hanysów.
No i audi fajne majo
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to koło śląskiego nie stało
konto usunięte
2012-11-12, 18:59
dziury, to macie na drodze. języka śląskiego znacie tyle co wcale i za nic wy, z warszawy nie zrozumielibyście o czym godo ślonzok. więc darujcie sobie te pośmiewne komenatrze typu: jak ja nie cierpie ślaskiej gadki itp. a to co slychać na filmiku to jak już ktoś wyżej napisał nie jest śląska gadka z okolic ani rybnika ani rydułtów napewno..
Auto na wungiel, to co się dziwić?
konto usunięte
2012-11-12, 19:09
najlepiej na cb gadają w okolicach częstochowy (jadąc od wawy) - jakbym wjechał do chin nagle, nic nie rozumiem hehe, pozdro dla chłopaków ze śląska.
konto usunięte
2012-11-12, 19:11
Fajne! Niech się nie wstydzą swoich rejonów.
Mindfuck napisał/a:
Jeeeeerunie, combo! Psioczycie na Katowiczan, to się wybierzcie do Rybnika, Rudyłtowy czy innej dziury i posłuchajcie tamtejszych hanysów.
Te synek, a ciulnyć Ci w pysk? dziura padosz?... A poza tym, to R
yd
ułtowy ciulu.
xgrzegx napisał/a:
Te synek, a ciulnyć Ci w pysk? dziura padosz?... A poza tym, to Rydułtowy ciulu.
to mamy takie słowo w polskim jak "ciulnyć"? I tak lepiej mieszkasz niż w Sosnowcu.
Niy..... to przeca musi w ciula polić !! chyba co pumpa wytryskowo ma zdupiono !!!
ja juz tą bandą baranów polaków nie bede się przejmował, a miasta w tych okolicach sa większe i bardziej rozwiniete niz wiekszosc polskich miast
adrrys
oglądałem tylko żeby posłuchać jak dziwnym dialektem tam mówią
My nie mówimy, my godomy
konto usunięte
2012-11-12, 19:34
Nieważne czy Warszawiak, Kaszub, Ślązak itd. ważne, że POLAK! Dopóki będziemy dzielić się między tych "lepszych" i "gorszych" ze względu na pochodzenie wewnątrz państwa, tak długo Polska będzie słaba!
Audi to chyba na węgiel mają