Chyba większość osób pamięta porwanie polaka w Iraku - Jerzego Kos. Uwolniono też porwanych włochów. Poniżej filmik ze szturmu:
Proponuję oglądać od 1:15.
Na końcu filmiku widać co czuł uwolniony.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-09-23, 11:42
ale na nk tych ostatnich fotek jeszcze nie wrzucili...
konto usunięte
2010-09-23, 19:18
Pewnie chlał tydzień ze szczęścia
ekil
2010-09-24, 1:19
Moja żona organizuje takie akcje jak ide na piwo z kumplami
konto usunięte
2010-09-24, 1:32
konto usunięte
2010-09-24, 2:15
"Na końcu filmiku widać co czuł uwolniony." smród ? bo ja tam nie widzę aby sie specjalnie cieszył.
@the crow nie zarzucaj jakichs chorych szpiegowskich intryg ktorych nie mozesz potwierdzic
szkoda ze nie bylo ani pol strzalu:/ zrobili troche kurzawe i kuniec
konto usunięte
2010-09-24, 7:42
vagrant326 napisał/a:
@the crow nie zarzucaj jakichs chorych szpiegowskich intryg ktorych nie mozesz potwierdzic
szkoda ze nie bylo ani pol strzalu:/ zrobili troche kurzawe i kuniec
A tu nie zauważyłeś już, że w korytarzu zastrzelili irakijczyka (strza ł w tył głowy)?
konto usunięte
2010-09-24, 10:48
konto usunięte
2010-09-24, 11:43
chwała bohaterom
co widać? koleś, tu NIC nie widać...
konto usunięte
2010-09-24, 13:20
dobrze że mieli pudełko po zapałkach, bo inaczej czym by film nakręcili ?
konto usunięte
2010-09-24, 14:28
Ten kod paskowy to mógł odkleić z obiektywu, bo to obciach jak metka na spodniach
adziu89 napisał/a:
dobrze że mieli pudełko po zapałkach, bo inaczej czym by film nakręcili ?
Kalkulator na początku śmieszył, ale potem wymyślanie coraz to nowych jogurtów z Biedronki, czy innych pudełek po zapałkach zaczęło być żałosne...