Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:58
🔥 A masz! - teraz popularne
konto usunięte 2012-10-11, 10:34
Trochę ?, on stanowczo przesadza.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-11, 10:39 143
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-11, 11:09 6
@bavarian

jesteś tak głupi czy porostu nie wiesz kto to jest ? i napisałeś ze go szanujesz bo jest stary i go pokazuj w TV i wydaje ci się ze to ktoś kogo można szanować
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-11, 11:23 9
Dajcie spokój temu bavarianowi chłopak się zycia zaczyna uczyć a wy go na starcie gasicie.Może dlatego go szanuje bo TATA był sekretarzem partii w swoim zakładzie pracy itd.Jakies wartości się z domu wynosi chyba:)
Zgłoś
człowiek_zły 2012-10-11, 11:27 4
Ludzi najbardziej boli nie to, że za komuny mieli źle a Urban miał dobrze tylko to, że jak komuna skńczyła się oni mają jeszcze gorzej a Urban jeszcze lepiej. I to jma bez przekrętów, napadów i kradzieży. Niestety trzeba się z tym pogodzić, że Urban jest bardziej inteligentny niż Jan Kowalski i potrafi własną głową zarabiać pieniądze.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-11, 12:07 2
Zgadzam sie z człowiekiem_złym,on po prostu zaadoptował się do nowego środowiska z dobrym skutkiem.Za komuny był rzecznikiem rządu(tylko)teraz jest biznesmenem.Jest właścicielem niezbyt poczytnego szmatławca,ale zawsze przynoszącego jakiekolwiek zyski.Ludzie lubią takich jak on,lżącego ze wszystkich i ze wszystkiego.
Ja osobiście jestem za tym żeby takim jak on działaczom,ubekom,esbekom,każdemu który współpracował z czerwonymi zabrać ichnie emeryturki.
I nie piszcie że Wałęsa to Bolek itp.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-11, 12:14 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MortiCRX 2012-10-11, 12:20
taaaa "Pan" .....
Zgłoś
MrSpook 2012-10-11, 12:54 12
Zdjęcia na hardzie przy śniadaniu mnie nie ruszają, ale jak muszę oglądać ten koszerny komunistyczny ryj... to nie wiem w którą stronę haftować...
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-11, 13:00 5
I znowu ktoś wrzuca tego obleśnego komucha. Jedyne pocieszenie w tym, że za niedługo zdechnie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-11, 13:31 2
a ja go uwielbiam*

* - dalej plujcie na mnie, skoro was szczypie w dzieciece albo stare zdewociale dupska, ze go ktos lubi i tak samo jak Urban postrzega polskie zaklamane spoleczenstwo
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-11, 13:39
idiota nr1 w Polsce
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-11, 14:10
Zgłoś
markedone 2012-10-11, 15:22
Bez litości zniszcz to zło, bez litości zabij to....
Zgłoś
Bard_Zerald 2012-10-11, 16:11
Ja tam bym go widział chętnie w dziale hard. Bardzo chętnie. Naprawdę.

A tak btw wszystkim powyżej, którzy "szanują go" (WTF?!?!!), uważają że jest mądry inteligentny i inni mu poprostu zazdroszczą powinno się zrobić jakieś prelekcję. Bo potem jacyś debile, którzy nie mają pojęcia o realiach świata wypowiadają się i taki pieprzony debil jak on ma jeszcze jakąś grupkę fanów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem