📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

człowiek_zły napisał/a:
Nienawidzę socjalizmu i socjalistów wszelkiej maści (PiS, PO, PSL, SLD i pochodne) ale do Urbana po 1989 czuję sympatię. Porzucił komusze ideały i stał się kapitalistą pełną gębą. Nie zrobił tego jak jego koledzy z PZPR i przeciwnicy z SOLIDARNOŚCI - poprzez kradzież majątku narodowego. Załozył gazetę i zarabia na niej.
No proszę cię, przecież to kłamstwo.

jak wam nie wstyd wrzucać i oglądać filmy z tą lewacką kur**? w tym kraju powinien być zakaz publicznego występowania dla taki oszołomów jak ten stary komuch..

Cytat:
@Angel możesz podać na PW. Staram się nie być gołosłowny, i to co pisałem było autentyczne. Podaj numer konta, przeleje ci kasę, a ty będziesz każdy filmik z tym ch*jem kasować. Deal ?
@straatveger polecam ci nie podawać jakichś danych osobowych, bo będziesz ścigany na równi z pedofilami.
Zrobiłem screeny jak coś i jak do tej pory to wszystkie filmy o urbanie przechodziły jak nóż w masło, więc jak któryś nie przejdzie następnym razem zostaną wyciągnięte z tego surowe konsekwencje

ARMIA CZERWONYCH NIE ŚPI

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie