żeby chociaż raka dostał przed śmiercią
Na uszach
Od jakiegoś czasu się zastanawiam po co to robi - doszedłem do wniosku, że zbiera sobie przydupasów, sympatię i ogólnie ludzi mu życzliwych żeby poprzeć jakąś opcję polityczną. Na razie stawiam na równego mu palanta jakim jest palikot. Aczkolwiek miller i inna hołota też jest brana pod uwagę.
Ma już swoją sympatię i jest nią Palikot. Przecież Rozenek który pokazuje się w TV z logo Palikota na piersi, był(być może jeszcze jest) redaktorem w 'Nie'. Przed wyborami to właśnie 'Nie' dojezdżało równo SLD i prawdopodobnie na tym wylansował się prolewicowy Januszek.
Niedoedukowany naród mamy. Jak kogoś hejtować, to trzeba wiedzieć za co.
Od jakiegoś czasu się zastanawiam po co to robi - doszedłem do wniosku, że zbiera sobie przydupasów, sympatię i ogólnie ludzi mu życzliwych żeby poprzeć jakąś opcję polityczną. Na razie stawiam na równego mu palanta jakim jest palikot. Aczkolwiek miller i inna hołota też jest brana pod uwagę.
Jacku jesteś w błędzie. napiszę Ci wieczorem albo jutro ocb...
Nie ma jakiegoś paragrafu na takie wypowiedzi tego śmierdziela?
Jak trzeba to broni krzyża w sejmie, jak trzeba to go wyrzuca. Teraz jest za legalizacją marychy, za rok może żądać kary śmierci za posiadanie. Urban przynajmniej nie udaje, że nie jest Urbanem.
Swoją drogą dziwię się uszatemu, że pod koniec życia zamiast przepijać niezasłużoną fortunę i pierdzieć w drogi fotel to dziadyga robi gimbusom konkurencję na JewTube.
Koniec Świata, Breakdrowser, b2534471@uggsrock.com, Loaloa, Radysh, Pan kapitan, ffuunnkkyy, gwindak, Cockandball, misio1631, sawarad, urotsukidoji, uzdrowiony1974, wojtekfronc, arYYt, malqba, Landmark, Damian86, Vicious, Misster, emancjusz, harnas668, Anonymaus, Hudini, chorawara, M.ChObi, Askamad, Aisz, Archeolog, brilcu, marcino16, Czesiek181, Kakajetto, torbiasz, kcm, Kamil9130, jacek44, palililili, rhakun, okocim666, PringleBoy, coolfilip
Dla tych państwa po banie za trolling ;F Słaby trolling.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie