podpis użytkownika
I never try anything i just do it.podpis użytkownika
I never try anything i just do it.on swój dorobek dawno przekreślił od kiedy tak strasznie czerwonością się obnosi...
Młody i głupi jesteś. Jerzy Stuhr to wybitny aktor, a że PiSdu nie lubi to znaczy, że mądry, bo tylko debil może być wyznawcą tej szajki złodziei, która doprowadziła Polskę do ruiny
I cały dorobek aktorskiej kariery pójdzie w zapomnienie bo naj🤬y p🤬lnął motocyklistę
I cały dorobek aktorskiej kariery pójdzie w zapomnienie bo naj🤬y p🤬lnął motocyklistę
sie k🤬a dni nie możesz doliczyć? przedwczorajszym jak juz coś.
korzystając z okazji przypomnę tych niegodnych naśladowania;
beata kozidrak
ewa farna
daniel olbrychski
joanna liszowska
borys szyc
katarzyna figura
tomasz stockinger
kamil durczok
michał źewłakow
jeśli kogoś pominąłem przez zapomnienie to mi strasznie przykro że ich pominąłem...
Młody i głupi jesteś. Jerzy Stuhr to wybitny aktor, a że PiSdu nie lubi to znaczy, że mądry, bo tylko debil może być wyznawcą tej szajki złodziei, która doprowadziła Polskę do ruiny
beata kozidrak
ewa farna
daniel olbrychski
joanna liszowska
borys szyc
katarzyna figura
tomasz stockinger
kamil durczok
michał źewłakow
jeśli kogoś pominąłem przez zapomnienie to mi strasznie przykro że ich pominąłem...
podpis użytkownika
Tutaj KolekcjaSzczur jest czerwony jak dupa pawiana. Ośmieszył się i rozmienił na drobne swój dorobek tym skamleniem i p🤬leniem już całkiem. Co do złodziei i debili... takich złodziei jak w III RP nie było i nie będzie, trzeba być ultra k🤬a debilem by tego nie rozumieć.
beata kozidrak
ewa farna
daniel olbrychski
joanna liszowska
borys szyc
katarzyna figura
tomasz stockinger
kamil durczok
michał źewłakow
Trzeba być ultradebilem, żeby porównywać złodziejskie grosze za PO-PSL i wielomiliardowe przekręty pisowskich złodziei. Zresztą, szkoda strzępić języka, bo wiedzę masz gównianą, jak się dokształcisz to możemy pogadać. Wracając do Stuhra - zapewne znasz Seksmisję i nic więcej?
podpis użytkownika
Tutaj KolekcjaNajsztub i Hajto jeszcze.
A gdzie żydorusek Najsztub? A gdzie Hajto? A gdzie pani Gersdorf nie widząca śmierci motocyklisty?
Donald von tusk
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówsie k🤬a dni nie możesz doliczyć? przedwczorajszym jak juz coś.
beata kozidrak
ewa farna
daniel olbrychski
joanna liszowska
borys szyc
katarzyna figura
tomasz stockinger
kamil durczok
michał źewłakow
podpis użytkownika
Tutaj Kolekcja