Co w tym dziwnego, że zadłużone szpitale szukają dodatkowych pieniędzy?
A może to, że nie robią tego poprawą jakości i efektywności pracy, przyciąganiem pacjenta komercyjnego, walką że złym systemem, tylko dojeniem tego systemu kosztem społeczeństwa?
A może to, że nie robią tego poprawą jakości i efektywności pracy, przyciąganiem pacjenta komercyjnego, walką że złym systemem, tylko dojeniem tego systemu kosztem społeczeństwa?
Ty się wczoraj urodziłeś?
a teraz co to są "ich kieszenie"?
PS. wszyscy przy covidzie jakoś chętnie brali w "okresie" +100% do wypłaty
Wariacik xD
Każdy homofob to krypto gej.
To ciebie dupa piecze i boli każde zdanie inne od twojego, a co do krypto gejów, nie interesuje nas orientacja twojego starego.
Rząd będzie kręcił p🤬dę z C19 bo dostali pozew od Pfizera na grube miliardy za niewykupione szczepionki.
C19 to nowotwór złośliwy zgięcia esiczo-odbytniczego, nie wiem skąd wam się to wzięło ale akurat ten kod to każdemu wpisać nie można. Weźcie nie powtarzajcie głupot jak bezmózgie papugi.

A może to, że nie robią tego poprawą jakości i efektywności pracy, przyciąganiem pacjenta komercyjnego, walką że złym systemem, tylko dojeniem tego systemu kosztem Ukończ najpierw szkole i się wyprowadź do rodziców to porozmawiamy.
Wariacik xD
Każdy homofob to krypto gej.
Nie ma czegoś takiego jak homofobia.
Dokładnie jak piszesz. Moja pierwsza kobieta pracuje w szpitalu prawie 40 lat i twierdzi, że pieniądze są tam marnotrawione i nie ma sum, które szpital by nie zmarnował. Twierdzi, że największą zmorą szpitali są kontrakty dla lekarzy. Mało kto zdaje sobie sprawę ile kosztują dyżury nocne lub gotowość telefoniczna lekarza. Dniówka około najniższej pensji, w szpitalach bogatszych znacznie więcej.
C19 to nowotwór złośliwy zgięcia esiczo-odbytniczego, nie wiem skąd wam się to wzięło ale akurat ten kod to każdemu wpisać nie można. Weźcie nie powtarzajcie głupot jak bezmózgie papugi.
Podajesz totalne bzdury
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie