👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pytanie kozaki ile z was posiada gasnice chocby w domu
jakby sie wam kuchenka zajarała bo bombelek cos przypadkiem włączy albo zwarcie
cooo woda z kranu pozostaje

masaq napisał/a:
jakby spawał na śniegu, jak wskazuje sama nazwa skutera - "śnieżny", to jest szansa że problemu by nie było xD
Andrzeja by nie było.
Tak szybko tylko napiszę, Zobaczcie że koleś nie SPANIKOWAŁ. Na spokojnie udał się po gaśnice i ugasił. Taka rada dla każdego kogo spotka sytuacja z ogniem itp. Nie panikujcie. Na spokojnie jeżeżeli to możliwe i bezpieczne udajcie się po gaśnicę i użyjcie jej

Już odpowiadam. Nie odłączył akumulatora i napięcie swoje zrobiło - przebicie cel. Dziękuje dobranoc.

kulawiec napisał/a:
Ten skuter to już mocno nadgryziony upływem czasu. No i miał gaśnice, jak by to było w murzynowie to by pewnie z dymem pół wioski poszło. Strach pomyśleć co będzie jak im śnieg spadnie.
Gościu, w co drugim warsztacie na polskiej prowincji nikt nie słyszał o gaśnicy, co najwyżej by z wiadrem ze studni latali.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie