📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:56

Z tego co mi wiadomo, to nie jeden filmik, broń+laska=odrzut już tutaj widziałem, ale jestem zbyt leniwy żeby grzebać.
A jeśli chodzi o ten, to moja opinia jak kolegi wyżej
A jeśli chodzi o ten, to moja opinia jak kolegi wyżej

@up
dziewczyna jest zadowolona po strzelaniu, więc można wnioskować, że cyganie jednak tam byli
dziewczyna jest zadowolona po strzelaniu, więc można wnioskować, że cyganie jednak tam byli

laska musi mieć już duże obycie z bronią... to jest M249, masa z zasobnikiem niecałe 10kg, a do tego jeszcze odrzut poziomy i pionowy przy ogniu ciągłym

@up
jak takiś ogarnięty to powinieneś wiedzieć, że to nie ona strzelała;
nawet nie widać napięcia mięśni przy strzelaniu, brak odrzutu?
makabrax napisał/a:
laska musi mieć już duże obycie z bronią... to jest M249, masa z zasobnikiem niecałe 10kg, a do tego jeszcze odrzut poziomy i pionowy przy ogniu ciągłym
![]()
pakicito napisał/a:
@up
Naprawdę? Nauczycie mnie strzelać online? Bo widzę, że mam przed sobą ekspertów. Tak między nami, ile głów przeszyłeś? No nie bądz taki skromny daawaj. Podajcie mi swoje GG to wytłumaczycie mi jak strzelać!! Zapewne nie jednego cod'a przeszliście aaaa i medal of honor się dołącza, niechciałbym mnieć z wami na pieńku.
pakicito napisał/a:
@up
jesteś jesteś taki ogarnięty to..idź sie jebnij

Ależ chłopcy po co te kłótnie, nie ma skaczących cycków.. :/ nic innego nie się nie liczy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie