👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Akurat zupełnie przypadkiem przechodzili tamtędy fotoreporterzy z tragarzami.
Nie mogą sie w ramach protestu publicznie onanizować ?? To by miało szerszy zasięg

Siriuz napisał/a:
Dzieci "planeta płonie" Trzaskowskiego... pomyślcie tylko ile tego cholerstwa jest teraz w Warszawie skoro udało mu się wygrać tu wybory i znowu próbuje...
Chłopaku idź lepiej na wschód do swoich czerwonych braci.
Jak na to patrzę, to jestem za aborcją nawet za tą opóźnioną o 20-30 lat.
Kretynki nie zdają sobie sprawy, że są ostatnim pokoleniem, ale białych, jeszcze w miarę normalnych i wolnych ludzi...
... w ich przypadku, już tylko białych
... w ich przypadku, już tylko białych

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie