📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:48

Brawo. Odwagi mu nie brakowało, nie każdy by się zdał na taki czyn.

u nas tacy żebrzą o kasę a jak ktoś chce im coś kupić do jedzenia to się potrafią zaśmiać prosto w twarz...

Takich ludzi coraz mniej na tym świecie. Piona dla faceta za charakter i podejscie do drugiego człowieka. Nie wszyscy biedni to alkoholicy i menele dlatego warto czasemi pomagac. Rozne scenariusze pisze życie...
brawo, brawo, brawo. Sam czasem pomogę i jestem z tego bardzo dumny.

Czy Wy na prawdę nie wyczuwacie ironii która tworzy się między ty co piszecie, a tym co jest pokazane na filmiku?
Dobrzy ludzi?!
Dobry człowiek?!
Jak można nagrywać swoją własną pomoc dla innych? Trzeba być jakimś pozbawionym wyobraźni narcyzem.
Hej ludzie!
Wrzuciłem dwa lata temu piątaka żebrakowi pod kościołem
Wielbijcie mnie!
Btw. co to znaczy "zdał się na taki czyn" bo chyba nie mówię w Twoim języku.
Dobrzy ludzi?!
Dobry człowiek?!
Jak można nagrywać swoją własną pomoc dla innych? Trzeba być jakimś pozbawionym wyobraźni narcyzem.
Hej ludzie!
Wielbijcie mnie!

szczyru napisał/a:
Czy Wy na prawdę nie wyczuwacie ironii która tworzy się między ty co piszecie, a tym co jest pokazane na filmiku?
Dobrzy ludzi?!
Dobry człowiek?!
Hej ludzie!
Wielbijcie mnie!
otóż nagrywając swoją własną pomoc pokazuje że wcale nie jest tak trudno pomóc takim ludziom i nie ma w tym nic wstydliwego, zachęca nas żebyśmy również pomagali w ten czy inny sposób

Nie że " co niektórzy piszą" tylko ja piszę
Faktem jest że gość nie pokazał swojej paskudnej twarzy na filmiku, świadczy że nie jest aż tak zepsuty jak ja np. Jednak wrzucanie na sadistica filmików z własnej jałmużny, wypada jeszcze gorzej niż Owsiak.
Dziękuję

Faktem jest że gość nie pokazał swojej paskudnej twarzy na filmiku, świadczy że nie jest aż tak zepsuty jak ja np. Jednak wrzucanie na sadistica filmików z własnej jałmużny, wypada jeszcze gorzej niż Owsiak.
Dziękuję
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie