Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
janlew 2018-02-12, 11:41 2
Ładnie, nie powiem.
Zgłoś
Lobo24 2018-02-12, 12:04 6
Zajebista zabawa. Polecam. Mnie kiedyś jak rzuciło, to przez dłuższą nie wiedziałem co się dzieje. Myślałem, ze mam koło pod sobą. Dopiero na plaży mi powiedzieli, że pierwsze sekundy zasuwałem na dupie po wodzie w pozycji siedzącej dopiero po chili i wytraceniu prędkości zaczęło mną obracać jak szmacianą lalką. Drugi kolega tak się potłukł, że dostał zapalenia kości (nawet nie wiedziałem, ze jest coś takiego).
Zgłoś
Tomson102 2018-02-12, 13:03
myślałem ze p🤬lnie w ten statek
Zgłoś
głest 2018-02-12, 14:49
krzyks napisał/a:

Jest piwo... jest wesoło

Eee tam... Pewnie nie piwo tylko miejscowy wyrób - ciepły niczym siki i smakuje dokładnie tak samo

Rudy to pewnie Irlandczyk

Zgłoś