Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dobry wieczór, Sadistic to nie kącik zwierzeń i z takim problemem jak mam teraz, pewnie bliżej mi do kału typu „Dlaczego Ja?” i „Trudne sprawy”. Fakt, trzeźwy to ja nie jestem i moja sytuacja wygląda jeszcze bardziej żałośnie bo piłem do monitora. Starsza część elity Sadola zrozumie, na wirtualnych piwach mi nie zależy w tym przypadku a tym bardziej od ludzi mogących kupić sobie legalnie co najwyżej Frugo. O co chodzi?
Dziś rano moja dziewczyna zadzwoniła do mnie i powiedziała że ostatnia nasza noc była cudowna. - Było zajebiście ale bez przesady. Coś jest nie tak… Sobie pomyślałem. Pewnie będzie coś chciała.
Nie zapomnimy tej nocy do końca życia. – dodała. Czemu? – zapytałem. Bo jestem w ciąży matole!
Moja historia się urywa w tym momencie jak za chwilę mój film. Za błędy przepraszam. Obiecuję że wychowam go lub ja na prawdziwego Sadola lub Sadolkę! A jak będzie jakimś cudem rudy albo murzyn to wyjdę z nim na spacer i wrócę sam…
Kocham was i używajcie prezerwatyw bo było ryzyko była zabawa a ja teraz k🤬a będę bawić przez najbliższe parę lat. Tak, tak jestem żałosny...
Zgłoś
Udash 2012-12-20, 17:34 8
Znaczy my tam ostro teges peges, ostatni raz w sobote bo w niedziele jechałem do nowej pracy w delegację. Nie to że jestem jakiś c🤬j ale test dna zrobie...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 17:37 9
Jedna mala rzecz mnie wk🤬ia i na którą sie przygotuj. Na BANK będziesz słuchał p🤬lenia, że jesteś c🤬jem, śmieciem i jak masz czelność żądać testu DNA. To wtedy jej powiedz, że jak kocha, nie ma nic do ukrycia i cię nie zdradziła to nie powinna mieć najmniejszego problemu Gra słów a jaki podstęp zajebisty
Zgłoś
Lasarr 2012-12-20, 17:41 9
Robi Cie w c🤬ja az milo, jakim cudem na drugi dzien ona juz wie? chyba, ze to bylo odiesienie do ostatniej beztroskiej nocy . Wkazdym razie sadol z Toba pije dzisiaj. Musi ona o badaniu DNA wiedziec? Zgoda obojga rodzicow jest wymagana? czy co?

podpis użytkownika

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.
Zgłoś
Jukers 2012-12-20, 17:41
Cóż, tak to jest jak się myśli po a nie przed
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 17:45 10
Jukers napisał/a:

Cóż, tak to jest jak się myśli po a nie przed

Ty to umiesz pocieszyć.........nigdy nie zdarzyło ci się ponieść chwili ?? Faceci muszą się wpierać w szczególności w tak ciężkich chwilach!
Zgłoś
Mizantrop 2012-12-20, 17:48
A dwa tematy wyżej topic o antykoncepcji

podpis użytkownika

Popieram Islamizacje Europy!

Zgłoś
Udash 2012-12-20, 17:50 6
Lasarr, wydaje mi sie że w Polskim prawie tak, na test DNA potrzebana jest zgoda obojga, ale mamy k🤬a unie taaa, niech mi szwaby zrobia za pare ojro! Za 1939... k🤬a jak ja nie lubie niemców.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 17:55 1
Cytat:

W Polsce jest tak, wyrwij jej włosa, że niby jakiś papruch, daj w łape lekarzowi, ginokologowi i niech zrobi testy. Wydać cię dziewczynie nie może, o ile się nie myle. Tajemnica Lekarska

Ale mówie najprościej walisz z grubej rury!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 18:20 2
Życzę powodzenia^^
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 18:45 9
Gratuluję zostania prawdziwym mężczyzną, a kiedy weźmiesz to dziecko do rąk i nie będziesz wiedział co z nim zrobić to pogratuluję wejścia w dorosłe życie . Masz przej🤬e ale głowa do góry wszyscy tak mają
Zgłoś
4x4offroad 2012-12-20, 18:59 4
Mężczyzną zostaniesz dopiero jak wychowasz to dziecko,bo zrobić każdy potrafi.
Powodzenia,i głowa do góry.

podpis użytkownika

emprojekt.info.pl/
Zgłoś
MareKSG 2012-12-20, 19:44
Zawsze jest jeszcze wieszak...
Zgłoś
FrasQs 2012-12-20, 19:48 1
Przeczytaj Książke Katarzyny W. "Jak wychować dziecko" Można sie wiele dowiedzieć, o np. Antypoślizgowych ręcznikach z papieru sciernego, czy też niewidzialnych prograch,
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 19:49
Cytat kumpla w odpowiedzi na pytanie "co byś zrobił' - "jak to co, dziecko we wór i o mur"
Zgłoś
MistycznaFlaszka 2012-12-20, 19:51 1
Pijesz, k🤬a, bo będziesz mieć dziecko. No proszę cię, bez przesady. Są też plusy.
Idzie zima, w razie kataklizmu masz co jeść.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie