Polak, Michał Łoniewski (zielone spodenki, rekord 3 zwycięstwa 3 porażki) pojechał do dalekiego kanadyjskiego Toronto na walkę a w zasadzie na pożarcie przez faworyta gospodarzy, Kanadyjczyka, Nicka Fantauzzi (biale spidenki, rekord 11 zwycięstw 0 porażek).
Tutaj potwierdza się przysłowie:
"Nie dziel skóry na żywym niedźwiedziu"
W sportach walki Polacy mają opinię twardych, nieustępliwych i walczących do końca. Łoniewski to potwierdza, wywożąc z paszczy lwa zwycięstwo.
Końcowe ciosy w stylu Ray Mercer'a w walce z Tommy Morrison'em. Zainteresowanych zachęcam do wrzucenia w youtube
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze jak ogladalem boks czy k1 z tata on mawial, "na kazdego kozaka znajadzieie sie wiekszy kozak". Od tamtej pory zawsze kibicuje slabszym, maja odwage stanac do walki, pomimo ze wielu z gory skazuje ich na przegrana. Oni nie pekają, walcza, czesto to glupota i zwyczajne pchanie sie na smierc ale pokazuje kto naprawde jest kozakiem. Szacun
PS. Zartowalem nigdy ze starym zadnego k🤬a boksu nie ogladalem.
Mikrowylewy w mózgu, jak c🤬j... Kilka lat życia i ze 20 punktów IQ mu odjął tym bombardowaniem i tak już pustego łba.
Adasia Kownackiego 30 lipca to samo czeka...
Prawy hak nad prostym piękny, techniczny, a dalej już poszedł jak sebiki pod blokiem...
Pierwsza bomba odcinka ale taka lekka ze mozna by się pozbierać jak by upadł ale miał pecha i liny go zatrzymały baa kazały wracać spiwrotem po jeszcze dwie bomby. Takie ciosy konia powalają tyle temacie.
Elegancko zobaczyć Michała spowrotem na ringu po takim czasie. Chłopak trenuje długie lata. Oby tak dalej. Pozdro…
3 razy obejrzałem, piękne to jest <3
konto usunięte
2022-07-24, 2:10
Pięknie go zrobił...
lokal.szczecin napisał/a:
Od tamtej pory zawsze kibicuje slabszym, maja odwage stanac do walki, pomimo ze wielu z gory skazuje ich na przegrana
Ale że co.. Najman miał szansę z Pudzianem?