Może troche patriotycznie teraz. Myślę, że każdy przed 11 listopada powinien obejrzeć ten film i pomyśleć, że jest dumny z bycia polakiem. Mimo ludzi którzy ten kraj niszczą.
Jeżeli się nie podoba to przewijaj dalej. Garstce prawdziwych patriotów powinno przypaść do gustu.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
J🤬 polskie naród brudasow chamów
UP
Proszę bardzo. Gimbaza stara się prowokować. Olać szczona, drodzy państwo. Przyjdzie czas, gdy My Polacy wyplewimy chwasty, jakimi są pseudopolacy, znani jako polaczki. Kreatury bez honoru i dumy, pełni zawiści i nienawiści. Wtedy Polska odrodzi się i przejrzy na swe oczy.
podpis użytkownika
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
Konto usunięte
2012-11-06, 16:26
kretos2 napisał/a:
J🤬 polskie naród brudasow chamów
Szkoda, że nie byłeś jednym z tych niemowląt które były wyrywane matkom przez nazistów aby sobie na nich poskakać.
Życzę głównej, filmik ciekawy, ciary aż przechodzą. Polecam wykonać test polityczny i udzielać tam szczerych odpowiedzi. Mi np. wyszedł pogląd - minarchizm. Wystarczy wyszukac w necie.
PS. Boli mnie potwornie, że Polacy są tak nieodoceniani przez świat i że sytuacja w kraju jest jaka jest. Czekam na relacje z 11 listopada!
contowsky napisał/a:
Może troche patriotycznie teraz. .
Przecież tu cały czas smoleńskie i inne, patriotyczne brednie są...
Jestem Polakiem, ale jeszcze nie jestem dumny. Będę dumny jak ktoś nas najedzie i będę mógł zjednoczyć się w końcu z moimi rodakami, pomagać im i dać pomagać sobie, współczuć i ich kochać. I w końcu będziemy wspólnie działać, bezgranicznie nienawidzić zarazę, która napadła nasz dom - Polskę. Chwycimy wszyscy razem, bez znaczenia czy z PO, PIS, blondyn czy rudy, za bagnet i wyprujemy trzewia wrogowi. Zaszczytem będzie paść u boku kochanego rodaka. Wtedy byłbym dumny, że jestem Polakiem. Amen, bo liczy się nie tylko HONOR, OJCZYZNA, ale i BÓG, który zawsze stoi po naszej stronie.
Leci piwo i pozdrowienia.
podpis użytkownika
we must secure the existence of our race and a future for white children
'Prawdziwi patrioci' nie oglądają zj🤬ych filmików. Prawdziwi walczą o wolność Polski, teraz jak i kilkadziesiąt lat temu.
A ludzie nazywający się patriotami po obejrzeniu takiego filmiku winno się wieszać.
Konto usunięte
2012-11-06, 19:33
Mocni to jesteśmy w gadaniu i robieniu takich filmików.
Konto usunięte
2012-11-06, 19:34
Myślę, że ten film da do zrozumienia co poniektórym...
"dumny z bycia polakiem" JAPIERODOLE
Konto usunięte
2012-11-06, 19:35
j🤬 wszystkich patriotów w necie, wyjdźcie na ulice i rozp🤬olcie sejm jak tak kochacie kraj a nie posty nak🤬iacie
ja p🤬le

wstyd k🤬a wstyd że polakiem jestem
Ja jestem polakiem ale przede wszystkim europejczykiem.
@fulbi
Jesteś dumny z bycia idiotą?