Może troche patriotycznie teraz. Myślę, że każdy przed 11 listopada powinien obejrzeć ten film i pomyśleć, że jest dumny z bycia polakiem. Mimo ludzi którzy ten kraj niszczą.
Jeżeli się nie podoba to przewijaj dalej. Garstce prawdziwych patriotów powinno przypaść do gustu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
UP
Proszę bardzo. Gimbaza stara się prowokować. Olać szczona, drodzy państwo. Przyjdzie czas, gdy My Polacy wyplewimy chwasty, jakimi są pseudopolacy, znani jako polaczki. Kreatury bez honoru i dumy, pełni zawiści i nienawiści. Wtedy Polska odrodzi się i przejrzy na swe oczy.
konto usunięte
2012-11-06, 16:26
Życzę głównej, filmik ciekawy, ciary aż przechodzą. Polecam wykonać test polityczny i udzielać tam szczerych odpowiedzi. Mi np. wyszedł pogląd - minarchizm. Wystarczy wyszukac w necie.
PS. Boli mnie potwornie, że Polacy są tak nieodoceniani przez świat i że sytuacja w kraju jest jaka jest. Czekam na relacje z 11 listopada!
contowsky napisał/a:
Może troche patriotycznie teraz. .
Przecież tu cały czas smoleńskie i inne, patriotyczne brednie są...
Jestem Polakiem, ale jeszcze nie jestem dumny. Będę dumny jak ktoś nas najedzie i będę mógł zjednoczyć się w końcu z moimi rodakami, pomagać im i dać pomagać sobie, współczuć i ich kochać. I w końcu będziemy wspólnie działać, bezgranicznie nienawidzić zarazę, która napadła nasz dom - Polskę. Chwycimy wszyscy razem, bez znaczenia czy z PO, PIS, blondyn czy rudy, za bagnet i wyprujemy trzewia wrogowi. Zaszczytem będzie paść u boku kochanego rodaka. Wtedy byłbym dumny, że jestem Polakiem. Amen, bo liczy się nie tylko HONOR, OJCZYZNA, ale i BÓG, który zawsze stoi po naszej stronie.
Leci piwo i pozdrowienia.
konto usunięte
2012-11-06, 19:33
Mocni to jesteśmy w gadaniu i robieniu takich filmików.
konto usunięte
2012-11-06, 19:34
Myślę, że ten film da do zrozumienia co poniektórym...
"dumny z bycia polakiem" JAPIERODOLE
konto usunięte
2012-11-06, 19:35
Ja jestem polakiem ale przede wszystkim europejczykiem.
@fulbi
Jesteś dumny z bycia idiotą?