👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sam jeżdżę enduro i nie mogę na to patrzeć spokojnie. Co za ciota. Nie wystarczy mieć kasę, trzeba mieć jeszcze mózg.
Wojtass84 napisał/a:
Sam jeżdżę enduro i nie mogę na to patrzeć spokojnie. Co za ciota. Nie wystarczy mieć kasę, trzeba mieć jeszcze mózg.
Motocyklista i mózg ? Coś mi tu nie pasuje

Wojtass84 napisał/a:
trzeba mieć jeszcze mózg.
Bo inaczej będziesz miał go rozsmarowanego na asfalcie. True.
Kamerzysta dobry gość
Na początku myślałem, że spanikował, ale on podbiegł do krawędzi celem dostarczenia nam lepszego materiału.

edek_kotek napisał/a:
Motocyklista i mózg ? Coś mi tu nie pasuje
jak pokażesz cycki ,mogę pokazać

r061071 napisał/a:
jak pokażesz cycki ,mogę pokazać
Nie chcesz tego zobaczyć, będziesz miał koszmary w nocy

edek_kotek napisał/a:
Nie chcesz tego zobaczyć, będziesz miał koszmary w nocy
nie od dziś jestem na sadolu -dawaj kotek

Trzeba być wybitnym idiotą by podjąć takie ryzyko, gdzie masz obładowany motor i sam troche waży, a miejsca na przechył praktycznie nie ma ;D
Także, należało się.
Także, należało się.
ale miałby film na fb gdyby sie udało!!!wszyscy by zazdrościli
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie