Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Jestem kosmitą ja was dojadę!
Lobo24 • 2020-10-17, 10:14
Interwencja wobec pasażera bez maseczki Metro Świętokrzyska 16.10.2020
Dużo się nie dzieje ale dialogi są komiczne.

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2020-10-17, 11:33 ]
Niezwyciężony napisał/a:

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hyperion 2020-10-17, 19:34 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pazuzu 2020-10-17, 19:45 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dominator76 2020-10-17, 20:02 5
sberek38 napisał/a:

Ci dwaj to mentalnie niewolnicy, pachołki śmiejących sie z nas , za naszymi plecami, polityków i mediów. lemingi level hard.
Tylko debile jeszcze nie połapali się, że coś tu ostro śmierdzi w tej medialnej plandemii...

Takie mam pytanie...to kto lezy w szpitalach kto umiera?
Widzisz mało czytasz albo czytasz tylko to co Ci Putin podsunie. Bo takieopowieści jak 5 G antyszczepionkowcy i antykowidowcy są wysłannikami V kolumny Kremla. Ale tego nie zrozumiesz.
Moja kolezanka pielegniarka 25 letnia zdrowa piekna,zdrowa dziewczyna miesiac temu ratowała podobnego bezmózga jak ty. Zaraziła się . Dziki temu Rzadowi który nadal nie potrafi zaopatrzyc szpitali w sprzet. Przechorowała wirus w domu. podobno jest zdrowa. Mieszka na drugim piętrze dzis nie moze wejść na pierwsze. Ale dla Ciebie to zwykłą grypa i spisek.

Wirus uciekł niegotowy labo to pewne. Dzis toczy sie wojna które panstwa go przezyją które przez niego upadną.

podpis użytkownika

nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Zgłoś
xtz171 2020-10-17, 20:03 5
Zgłoś
sirapacz 2020-10-17, 20:21
ROTFL!!! Debil wiodący oraz innych 53 mentalnie ułomnych )) Stan na godzinę napisania posta:)
Zgłoś
ddss 2020-10-17, 20:28
Zgłoś
yfd 2020-10-17, 20:29 1
Zgłoś
pajonk 2020-10-17, 20:35 3
Wiara w teorie spiskowe nie jest przejawem krytycznego myślenia, a skrajnej łatwowierności.
Zgłoś
sagitus 2020-10-17, 20:53 3
Zgłoś
blokern 2020-10-17, 21:24
Zgłoś
Noside 2020-10-17, 21:40 1
Zgłoś
baronturbina 2020-10-17, 21:45 2
Zgłoś
xtz171 2020-10-17, 21:51 14
Zgłoś
23456789 2020-10-17, 22:23 1
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-17, 22:27
Umiem_modować napisał/a:

Nur für Deutsche pseudopolaku.

Odezwał się lepszy sort prawdziwego polaka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem