👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Popieram na Krzyz z nim jak bym go mial na dlugosc reki to bym go zaje...

Dobre dobre
szkoda tylko ze to nie parodia tylko polskie realia...

Zaraz będą dyskusje polityczne na sadolu, Sadistic wolny od polityki!

konkrator napisał/a:
Popieram na Krzyz z nim jak bym go mial na dlugosc reki to bym go zaje...
Za chwile masz na chacie panów od samobójstw. Masz pecha kolego, bo są święta i sekcja zwłok najwcześniej we wtorek.
ikea napisał/a:
Za chwile masz na chacie panów od samobójstw. Masz pecha kolego, bo są święta i sekcja zwłok najwcześniej we wtorek.
A tabliczkę mnożenia umiesz?

I teraz fala 2Pac'ów, Biggie Smallsów, Snoop Dogów i Run DMC się odezwała, bo przecież każdy z Was ma takie flow, że dupa mięknie.

Prawda , każdy z was jest zawodowcem i dobrze wie jak rapować . To był mój pierwszy raz , więc czego się spodziewaliście ? Każdy zaczynał od podstaw ,więc nie obrażajcie ,bo to nie ma sensu . To tak jakbym krzyczał na was ,że nie umiecie grać w piłke po jednym treningu. Wyrozumiałości trochę

Lowli!
Proszę o więcej.

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie