Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
🔥 Hobby - teraz popularne
Film o powstaniu paktofoniki. Może i nie sadystyczne, ale myślę, że ciekawy pomysł. W końcu wielu z nas tutaj słucha HH a paktofonika to niewątpliwie początek polskiego rapu. Jeżeli ci sie nie podoba to przewijaj dalej

szukałem po tagach, nie wiem, jeżeli było to kur*a coś źle robie;/
Zgłoś
Skora2 2012-09-02, 19:09 3
Hehehe:D i po filmie fanów Hip Hopu, a szczególnie Paktofoniki diametralnie wzrośnie! na kilka miesięcy...
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-09-02, 19:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 19:26 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dymion 2012-09-02, 19:39 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 20:00 2
Zgłoś
Portnoy 2012-09-02, 20:01 2
Zgłoś
domin299 2012-09-02, 20:02 2
Ale jakie znowu stereotypy ? Przecież słychać to co słychać ... i nie da się zaprzeczyć że 3/4 śpie... przepraszam... Gada o dupach i policji a ta 1/4 może se tam Gadać inne pierdoły... typu "jestem bogiem" ... jaki to ma przekaz ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 20:13 1
Zgłoś
drzymek1906 2012-09-02, 20:16
konto usunięte 2012-09-02, 20:22 1
Zgłoś
KrecikPenetrator 2012-09-02, 20:27 5
Zgłoś
Anders Breivik 2012-09-02, 20:37
Zgłoś
wolfik990 2012-09-02, 20:42
@yopashouu
Ma prawo Ci się nie podobać hh. Mi się też nie podobają różne rzeczy. Każdy człowiek jest inny. Ale miej szacunek do tych ARTYSTÓW(Tak tak. Tworzą muzykę-Tworzą sztukę). To masz naprawdę zajebistych znajomych jak słuchają firmy itd. Nie wnikam co słuchasz ale okazuj szacunek ludziom którzy są po prostu inni od Ciebie
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 20:46
HH co prawda nie lubię, ale film obejrzę chętnie. Choćby po to żeby zobaczyć, czy dla polskiej kinematografii jest jeszcze nadzieja.
Zgłoś
tigerqaz 2012-09-02, 20:53
Mam nadzieję że na premierze filmu nie wyskoczy jakiś pedał i nie zabije kilku osób bo to już się robi nudne...Ja chcę w spokoju obejrzeć nareszcie coś dobrego w kinie polskim
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem