Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:57
Film o powstaniu paktofoniki. Może i nie sadystyczne, ale myślę, że ciekawy pomysł. W końcu wielu z nas tutaj słucha HH a paktofonika to niewątpliwie początek polskiego rapu. Jeżeli ci sie nie podoba to przewijaj dalej

szukałem po tagach, nie wiem, jeżeli było to kur*a coś źle robie;/
Zgłoś
iPoCoTaRejestracja 2012-09-02, 20:55
Dobra no, można w sumie skoczyć na premierę.
Zgłoś
wolfik990 2012-09-02, 20:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 21:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 21:08
raultg napisał/a:

SPOILER: MAGIK SKACZE Z OKNA

Skąd wiesz? Film już jest na torrentach? :/

Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 21:28
wolfik990 napisał/a:

@yopashouu
Ma prawo Ci się nie podobać hh. Mi się też nie podobają różne rzeczy. Każdy człowiek jest inny. Ale miej szacunek do tych ARTYSTÓW(Tak tak. Tworzą muzykę-Tworzą sztukę). To masz naprawdę zajebistych znajomych jak słuchają firmy itd. Nie wnikam co słuchasz ale okazuj szacunek ludziom którzy są po prostu inni od Ciebie

Justynie też należy się szacunek?
Zgłoś
domin299 2012-09-02, 21:50
Zgłoś
sonico 2012-09-02, 21:54
Zgłoś
ladykaren 2012-09-02, 21:56
wolfik990 napisał/a:

Proszę bardzo. Pokażę właśnie utworem Paktofonika-Jestem Bogiem(Możesz być za płytki by to zrozumieć):
(..)

Gratuluję głębokiej analizy tekstu, jestem pod wrażeniem, serio. Wybrałeś pierwszą zwrotkę która ma jakiś sens ( nie będę się z Tobą kłócić o jego rozumienie bo to nie szkoła, nie trzeba wstrzeliwać się w klucz) ale idź dalej! Analizuj 2 i 3 która jest zlepkiem mało znaczących metafor (choć przyjemne to jednak..)

Przyznajcie się przed sobą wielcy internetowi napinacze, że rozrywka (muzyka, film) nie musi zawsze nieść za sobą większego sensu. Ma być przyjemna. Każda sztuka znajdzie swój target. Nie wpierajcie tylko innym, że istnieje coś jak "jedyny i właściwy" gatunek, metale nie myją włosów, raperzy tylko jarają zielsko i dupczą panny (.... a tu dodaj dowolny stereotyp jaki Ci pasuje)

A co do wrzuty - Doczekaliśmy się polskiej "8. Mili"! Niestety trailer wydaje się niepokojąco sztywny.
Zgłoś
buba100111 2012-09-02, 21:58
@hugoboss17 ameryki nie odkryłeś... zwiastun wywarł na mnie duże wrażenie jak zobaczyłem po tagach że najprawdopodobniej nie było to mogło mi się pomylić bez spiny

@domin299 jestem bogiem nie ma przekazu? gościu, to co? wszystko trzeba Ci napisać dosłownie? chodzi w piosence o to że każdy jest kowalem swojego losu mimo swoich wad masz iść przed siebie... przynajmniej ja to tak odbieram ale co ja tam mogę o tym wiedzieć... pozdrawiam
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 22:02
Słucham metalu, ale na film pójdę, bo zapowiedź mnie zainteresowała.

Nie mogę znieść takiego pie***lenia, o tym który gatunek muzyczny jest lepszy.
Ja słucham Samaela, koleżanka z pracy Peji, ktoś jeszcze inny może sobie słuchać nawet Stachurkiego czy Shazzy jeśli ma taką ochotę - nic mi do tego.
Te wszystkie rozmowy na temat wyższości jednego typu muzy nad drugą są doprawdy żenujące o ile rozmówcy nie potrafią normalnie pokazać za co swój ulubiony zespół lubią.

[ Komentarz dodany przez: angel: 2012-09-02, 22:04 ]
Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury. Nie cenzurujemy przekleństw.
Jeżeli widzisz gwiazdki w przekleństwach to prawdopodobnie masz włączoną cenzurę w profilu. Aby wyłączyć cenzurę wystarczy odznaczyć cenzurowanie wyrazów w edycji profilu.
sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
dzejosB 2012-09-02, 22:05 1
Coś dla fanów lotnictwa.
Zgłoś
LeHajt 2012-09-02, 22:15
Zgłoś
wolfik990 2012-09-02, 22:30
Zgłoś
teken 2012-09-02, 22:32
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-02, 22:36
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem