Konto usunięte
2018-11-12, 16:25
O! Tak powinni odżywiać się mięsożercy, a nie devolay z masełkiem.
NorbiX napisał/a:
No to zap🤬laj do lasu po sarenkę, a nie czekasz aż mamusia kolację pod ryj podstawi
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
ludzie są zszokowani wołają dżizasa na pomoc

najwidoczniej nie zdają sobie sprawy że misie nie jedzą miodu a wp🤬lają mięso
Unia mu jeszcze nie wprowadziła dyrektywy według której, powinien ja najpierw ubić prądem
dobierał się do niej na początku jak by jej chciał minetę walnąć, a nie wygryźć pół dupy, to ją pewnie zmyliło
Konto usunięte
2018-11-12, 20:16
Chyba Bambi spóźni się dziś na kolację.
Mam ochotę rzucić w niedźwiedzia koktajlem Mołotowa.
mógł go misiu najpierw zadusić...
Konto usunięte
2018-11-12, 21:45
i na tym obrazku widzimy jak natura nie ma litosci, dlatego nie jest mi szkoda zjadac krowy i swinie i kury bo po pierwsze: moglo by byc tak ze to one by nas zjadaly a ze wygralismy ewolucyjny wyscig to mamy jednak ten kompfort ze nic nie zjada a po drugie stalismy sie na tyle humanitarni i lepsi od prymitywniejszych gatunkow ze je humanitranie zabijamy a po trzecie: jak ktos nazywa czlowieka jdzacego mieso morderca to jest po prostu uposledzony umyslowo
Jakby ktos wrzucil w temat wiecej filmow/zdjec gdzie zwierze je drugie, zywe zwierze bylabym wdzieczna w ramach dokumentacji oraz opisu calego zdarzenia. Natura jest interesujaca i bardzo wciaga, czasem lepsza niz seriale.
Misie, to jednak sk🤬iele. Op🤬laja wszystko na zywca. Chyba nie ma nic gorszego niż byc świadkiem na kolacji gdzie jestes głównym daniem..
Odnośnie wegetarianizmu to nie chodzi o kwestie moralne, że natura jest brutalna, my jesteśmy mięsożercami etc. Głównym argumentem - często pomijanym - jest zwyczajnie nieekonomiczność produkcji mięsa.
NorbiX napisał/a:
A Ty gdzie polujesz na swoje wegańskie pierożki bezglutenowe?
podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
NorbiX napisał/a:
W takim razie idź i wykop sobie ziemniaki nosem i wp🤬laj na surowo jak prawdziwy roślinożerca.