📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na miejscu tego typa to bym kupił najmocniejszy gaz pieprzowy dostępny na rynku i potem nagrał jak im psikam w ryja. Nie powinni sie obrazić przecież skoro to tylko śmieszki, prawda?
@up tak wiemy, Ty to jesteś pan życia, na wszystko masz odpowiedź, i z każdej sytuacji wyszedł byś w twarzą. Szkoda tylko, że całe życie siedzisz przy komputerze.

eunstachy napisał/a:
@up tak wiemy, Ty to jesteś pan życia, na wszystko masz odpowiedź, i z każdej sytuacji wyszedł byś w twarzą. Szkoda tylko, że całe życie siedzisz przy komputerze.
Odpowiedź:

eunstachy napisał/a:
Szkoda tylko, że całe życie siedzisz przy komputerze.
To, że całe życie siedzi przed komputerem jest do wybaczenia. Ale, że zarzuca Sadistic w 90% śmieciami, już nie.
eunstachy napisał/a:
haha, zgasiłeś jak peta w kiblu. Piwo! ;D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie