"Oh Jesus, thank you for cumming inside me"
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
@up
a jak ty byś postrzegał kolesia, który wierzy w Pana Bobra wyzierającego z norki, który stworzył świat, przy tym postrzegającego się jako tłumacza języka Bobrów?
wg. mnie, kwalifikuje się to przynajmniej do leczenia.
przy kontaktach z dziećmi okoliczność norki może mieć dalej idące reperkusje.
od 15.05 -szatan
a jak ty byś postrzegał kolesia, który wierzy w Pana Bobra wyzierającego z norki, który stworzył świat, przy tym postrzegającego się jako tłumacza języka Bobrów?
od 15.05 -szatan
rzepich napisał/a:
@up
od 15.05 -szatan![]()
Ja też jestem ateistą ale nie pisze na forach o "panach bobrach", a ty wg. mnie klasyfikujesz do miana gimbo-ateisty, takim jakim jest Palikot, więc kup sobie wibrator i wsadź go sobie w dupe
teraz biorąc przykład z muzułmanów powinno się spalić przynajmniej 5 ambasad, zrobić rozruchy na ulicach miast i zagrozić wysadzeniem meczetów... a nie zapomniałem chrześcijanie to większość więc takie ruchy zostaną uznane za atak a nie obronę wiary...
baxter napisał/a:
angielski wymagany ?
Chyba nie. Nie wiem w jakim jezyku mowia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie