najgorszy typ "człowieka" to katol
ten co chodzi w niedzielę do kościoła bo sąsiedzi też chodzą
nie pójdzie to będą obgadywać i wymyślać o tobie nie stworzone historie
tworzą watache jadąc po innych wytykają palcami i obgadują bo nie robisz to co oni, zaboboniarze bałwochwalcy, szczury goniące za pieniedzmi, tradycjonaliści złego dzieła, imbecyle
nie pójdzie to będą obgadywać i wymyślać o tobie nie stworzone historie

@up
Coś w tym jest bo największe ludzkie k🤬y jakie w życiu spotkałem, obnosiły się wręcz ze swoim katolicyzmem.
Coś w tym jest bo największe ludzkie k🤬y jakie w życiu spotkałem, obnosiły się wręcz ze swoim katolicyzmem.

siwybis napisał/a:
@up
Coś się tak do tego Cejrowskiego doj🤬...

No i k🤬a bardzo dobrze. Niech katolicy robią sobie w swoich kościołach co chcą, z wyjątkiem gw🤬cenia dzieci i marnotrawienia publicznych pieniędzy.

@up
Zgadzam sie i jeszcze niech sie nie pcha w polityke.
Zgadzam sie i jeszcze niech sie nie pcha w polityke.
Jak dobrze pamiętam jest to element tradycji i kultury tegoż kościoła

eclipse2012 napisał/a:
najgorszy typ "człowieka" to katol
nie pójdzie to będą obgadywać i wymyślać o tobie nie stworzone historietworzą watache jadąc po innych wytykają palcami i obgadują bo nie robisz to co oni, zaboboniarze bałwochwalcy, szczury goniące za pieniedzmi, tradycjonaliści złego dzieła, imbecyle
Ale na wigilię to karpia wp🤬lasz. Bo tradycja... A gówno tradycja! Katolickie święto. Tak samo jak Wielkanoc i rodzinne wpiedalanie jajeczka.