Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
szczarek 2013-03-20, 15:21 5
zaraz zaczną płakać że 9gag.
Zgłoś
Morgennes 2013-03-20, 15:23 10
Tą ramkę z 9gag mogłeś... no dobra już nic nie mówię
Zgłoś
PowerIsBack 2013-03-20, 15:32 1
O j🤬e, każda strona zła ... Rozumiem Kwejki i inne dziadostwo Polskie, sam przyznam, że to gówno, ale np. 9gag jest naprawdę fajny, więc nie widzę skąd ten płacz -.-

podpis użytkownika

Tak
Zgłoś
ł................a 2013-03-20, 15:33 3
szczarek napisał/a:

zaraz zaczną płakać że 9gag.

Płaczę ,że z 9gag.
Zgłoś
J................t 2013-03-20, 15:33 2
ciekawe co ogląda, że ma takie czerwone rączki :x
Zgłoś
dumad 2013-03-20, 15:34
znowu ktoś w internecie kopał

podpis użytkownika

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Zgłoś
k................z 2013-03-20, 15:36
@PowerIsBack chodzi o totalne ignoranctwo a wręcz bezczelność jaką popisują sie lenie mający czas na wrzucanie głupot a nie mogących otworzyć zasranego jpega w paincie aby przyciąć graficzke co umie nawet mój stary. dla uszanowania serwisu w którym tym przypadku jest sadistic.pl nie powinno się umiesczać tych c🤬jowych reklam portali które dodawane automatycznie pozwalają zarobić dzięki takim własnie bezczelnym ignorantom.
Zgłoś
L................k 2013-03-20, 15:43 1
ja p🤬le wy chyba naprawdę jesteście zjeabni. Widzę że moda na szydzenie z religii weszła w krew myślisz że jesteś przez to lepszy, c🤬j do najwierniejszych nie należę i do kościoła raczej nie czmycham. Ale k🤬a daje sobie rękę up🤬lić że tutaj wstawiasz takie obrazki a w niedziele nap🤬lasz do kościoła bo matka w przeciwnym razie by ci jebłą petelnią przez łeb. Niech sobie każdy wierzy w co tam chcę, jeżeli przeszkadza Tobie to że wierzymy w to co nie widzimy to twój problem. Jakie to ostatnio fajne i na topie być ateistą, za miesiąc będziesz śpiewać inaczej jak się zmieni moda co nie?
Zgłoś
M................k 2013-03-20, 15:44 7
Zgłoś
Morgennes 2013-03-20, 15:54 8
LisekChytrusek napisał/a:

ja p🤬le wy chyba naprawdę jesteście zjeabni. Widzę że moda na szydzenie z religii weszła w krew myślisz że jesteś przez to lepszy, c🤬j do najwierniejszych nie należę i do kościoła raczej nie czmycham. Ale k🤬a daje sobie rękę up🤬lić że tutaj wstawiasz takie obrazki a w niedziele nap🤬lasz do kościoła bo matka w przeciwnym razie by ci jebłą petelnią przez łeb. Niech sobie każdy wierzy w co tam chcę, jeżeli przeszkadza Tobie to że wierzymy w to co nie widzimy to twój problem. Jakie to ostatnio fajne i na topie być ateistą, za miesiąc będziesz śpiewać inaczej jak się zmieni moda co nie?

Człowieku wierny! Wstąpiłeś do do najczarniejszej z czarnych czeluści ludzkiego umysłu (w sensie przylazłeś na Sadistica). To miejsce zapomniane przez boga (tak tego twojego też) rządzi się swoimi psychodelicznymi prawami. Więc skończ waść p🤬lić smuty bo tu jest Związek Sadystycznych Republik Rozrywkowych! Więc generalnie jak tak bardzo Ci przeszkadza naskakiwanie na "religię wzajemnego miłosierdzia" to w tył zwrot i świńskim truchtem na rekolekcje!
Zgłoś
m................t 2013-03-20, 15:56
pewnie pasje oglądał
Zgłoś
Alonso 2013-03-20, 16:21
- Zaraz mamo. Tylko zrobię trochę wina.
- A. Dobrze. Zrób dziś truskawkowe.
Zgłoś
djpaczu94 2013-03-20, 18:35
Jaka budjda, przecież MAryja to żona jezusa była
Zgłoś
smyndryl 2013-03-20, 20:26
LisekChytrusek napisał/a:

blablabla

Jakby ktoś obrazek z Mahometem wrzucił pierwszy byś przyklasnął.
Paszoł Ty w buraki.

djpaczu94 napisał/a:

Jaka budjda, przecież MAryja to żona jezusa była

Zoną Jezusa była Maria Magdalena.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie