📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:18
Wykiwał system. Wybierał się na Ukrainę a bilety aerofjuta drogie. Teraz dostanie bilecik za friko.
Apages napisał/a:
USA miały po wojnie tę możliwość,to wolały spuścić atom na pergaminowe chatki Japończyków!Zamiast skończyć z komunizmem-ofiarowały Stalinowi PÓŁ EUROPY,z Polską włącznie!Za chwilę zaczęły urządzać u siebie pokazowe polowania na komunistyczne czarownice i wojnę z komunizmem w Wietnamie!😡USA powinny Europie za to wsadzenie pół Europy do stalinowskiego gułagu-ZAPŁACIĆ REPARACJE takie same,jak niemcy!😡I to niebywałe,jak USA śmią się jawić jako strażnik świata!😡
Z drugiej strony gdyby nie zamrożenie przez komunizm, w Polsce mielibyśmy między 30 a 50 procent narodzin Afropolaków czy Allahopolaków.
Rosyjska koszulka wojskowa, szczególnie ta w biało-niebieskie pasy, nazywa się tielniaszka (ros. тельняшка). Jest to tradycyjny podkoszulek noszony w rosyjskiej marynarce wojennej, symbolizujący ocean i niebo, choć noszą go także inni żołnierze oraz cywilna swołocz.
nonsa.pl/wiki/Tielniaszka
nonsa.pl/wiki/Tielniaszka
mam_racje napisał/a:
Rosyjska koszulka wojskowa, szczególnie ta w biało-niebieskie pasy, nazywa się tielniaszka (ros. тельняшка). Jest to tradycyjny podkoszulek noszony w rosyjskiej marynarce wojennej, symbolizujący ocean i niebo, choć noszą go także inni żołnierze oraz cywilna swołocz.
Akurat tą koszulkę noszą ruskie wojska powietrzno-desantowe WDW i jest ich symbolem , ja twierdzę że fetyszem dla tych co tam służyli . Ot takie ruskiej swołczy zwyczaje .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie