Kawagawa@ p🤬lisz jak poj🤬y, po dachowaniu łatwo jest wyklepać.
@up jeżeli przy 30 km/h wpadliście to rowu to kierowca powinien stracić dożywotnio prawo jazdy...bez przesady k🤬a ale na dobrych gumach nie ma opcji wpaść w poślizg przy 30...nawet przy 60 dla mnie jest to ciężkie do wyobrażenia...
podpis użytkownika
Gdyby mężczyźni posiadali umiejętność rodzenia dzieci, to kobiety byłyby gatunkiem hodowlanym.Dlatego moim zdaniem dobrze jest sobie potrenować na jakimś parkingu poślizgi, żeby później bez nerwów wyprowadzać auto z opresji
.
@kylu No właśnie...
"Na dobrych gumach". K🤬a jeżdżą stare gówna na drogach zimą, żal sk🤬ysynom kasy na dobre ogumienie, albo lepszy samochód i potem inni kierowcy cierpią. Przez takich pop🤬leńców jak ty dziś o 4 dopiero z trasy zjechałem, bo się ciągną takie cioty starymi gównami 30 km/h na międzymiastowych i wyprzedzić nie idzie... Albo leżą po rowach jak na trasie do słubic, i k🤬a korek w c🤬j bo ich ktoś wyciąga. Jak chcecie zimą jeździć, to porządne zimowe opony albo chociaż używki jakieś z norwegii albo k🤬a na pociąg wyp🤬alać.
@up jeżeli przy 30 km/h wpadliście to rowu to kierowca powinien stracić dożywotnio prawo jazdy...bez przesady k🤬a ale na dobrych gumach nie ma opcji wpaść w poślizg przy 30...nawet przy 60 dla mnie jest to ciężkie do wyobrażenia...
@kylu No właśnie...
"Na dobrych gumach". K🤬a jeżdżą stare gówna na drogach zimą, żal sk🤬ysynom kasy na dobre ogumienie, albo lepszy samochód i potem inni kierowcy cierpią.