Prawdziwi katolicy
podpis użytkownika
forza nostra legge

-Ale wiesz że boga nie ma
-Kośció jest zły
-Papaj gw🤬cił dzieci
Po tym mozemy poznać gimbo ateiste. I tym że dzieli sie swoimi przemysleniami w internecie . W rzeczywistości ma ochrzczone dzieci, brał ślub koscielny , w ramach protestu co najwyzej nie posyła dziecka na religie.

Zaraz się zacznie wysyp gimbo-ateistów.Strasznie upierdliwe typy podobne do świadków Jehowy.
-Kośció jest zły
-Papaj gw🤬cił dzieci
Po tym mozemy poznać gimbo ateiste. I tym że dzieli sie swoimi przemysleniami w internecie . W rzeczywistości ma ochrzczone dzieci, brał ślub koscielny , w ramach protestu co najwyzej nie posyła dziecka na religie.
I po tym że pisze jak by miał downa. Weź się człowieku zdecyduj czy używasz polskich znaków diakrytyczny czy nie.

bardziej mnie zastanawia ta obudowa na perkusistę,,,,, ktoś wyjaśni
Chodzi o to, że gary są dosyć głośne i aby całość wyciszyć, to się odgradza je od najbliższych muzyków. Tutaj, zakładam, chodziło też o to, aby ogólnie całość wyciszyć względem publiki.
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowaniaZaraz się zacznie wysyp gimbo-ateistów.Strasznie upierdliwe typy podobne do świadków Jehowy.
-Kośció jest zły
-Papaj gw🤬cił dzieci
Dobrze napisałeś.
Od siebie dodam, że jak nie zgodziłem się na chrzest mojego dziecka, moja dostała piany w pysku, chociaż z niej taka katoliczka jak z k🤬y cnotka.
No i c🤬j... teraz płace alimenty.
podpis użytkownika
Aut vincere, aut mori.