Czasy się zmieniają. Jezus z otwartymi ramionami, ksiądz z otwartym rozporkiem i kieszenią.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Baba miała problem, bo jej strasznie kapsko śmierdziało. Żadne leki nie pomagały, żadne mycie. W końcu sąsiadka jej poradziła aby umyła sobie piżdzisko święconą wodą. Baba polazła do kościoła jak nikogo nie było, wlazła na chrzcielnicę, rozkraczyła się i podmywa. Nagle słyszy brzek. Rozgląda się na boki i nic nie widzi. Patrzy w dół, a tam leży kawał gwożdzia. "Skąd gwóżdż w murowanym kościele?" - dziwi się baba. Patrzy w stronę ołtarza, a tam Jezus na krzyżu tylko za jedną rękę przybity, bo drugą nos zatyka...
Tak więc nie zawsze te otwarte ramiona są....
Tak więc nie zawsze te otwarte ramiona są....
Jeszcze się nie skończyła ta gimbusiarska moda na wyśmiewanie Jezusa/Boga/Religii ?

@RMX to nie gimbusiarska moda ale co ja tam wiem więc idź do swojego kościoła może księżulo ci coś poradzi w przerwie między dymaniem ministrantów

Aro1 napisał/a:
@RMX to nie gimbusiarska moda ale co ja tam wiem więc idź do swojego kościoła może księżulo ci coś poradzi w przerwie między dymaniem ministrantów
Jak ja nie znoszę takich czarno-białych ułomów...
Lepiej już się nie ośmieszaj ciemniaku.

Dlaczego Jezusa ukrzyżowali, a nie utopili?
-Bo akwarium c🤬jowo by wyglądało nad drzwiami.
-Bo akwarium c🤬jowo by wyglądało nad drzwiami.

chyba macie kompleksy, ja jednak nie śmiał bym obrażać Jahwe... a jednak wam coś powiem matoły, Wiecie dlaczego ta Jezus wisiał tak wysoko ? ...bo mógł olać więcej takich matołów jak wy.( głupie też ale zniżyłem się do waszego poziomu)

hej, hej, ja szanuję ludzi, którzy wierzą w Boga. Nie zmienia to faktu, że osoby wierzące powinny mieć trochę dystansu do siebie i do tego, w co wierzą. Ze wszystkiego się można pośmiać z umiarem. A ten żarcik wymyśliła moja znajoma i uznałam, że warto się nim podzielić. Jeśli się komuś nie podoba, to niech przejdzie obok tego obojętnie, a nie obrusza się jakbym mu babcię zabiła.