- Co powiedzieli wierni, kiedy Jezus kolejny raz popisywał się umiejętnościami chodzenia po wodzie, rozmnażania jedzenia i zamiany wody w wino?
- Dobry Jezu, a na szpanie...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W ciemno piwo, nawet nie czytałem treści!
konto usunięte
2015-02-11, 20:36
Nikt nigdy nie czytał, po prostu się zgadaliśmy, że dajemy Bongmanowi piwo w ciemno dla beki
konto usunięte
2015-02-11, 22:34
Żart na tak niskim poziomie, że same jądro ziemi się zdziwiło jak nisko można upaść.
konto usunięte
2015-02-11, 22:35
Dlaczego Jezus nie grał w siatkówkę?
Bo miał dziurawe ręce.
Wiem, wiem, stare...
konto usunięte
2015-02-11, 22:38
Dlaczego Izraelici przeszli przez Morze Czerwone?
Bo w pobliżu nie było żadnego mostu.
Chyba jeszcze starsze.
konto usunięte
2015-02-11, 22:39
Pierwszy raz rozśmieszył mnie dowcip Bongmana.
konto usunięte
2015-02-11, 22:40
Comedian napisał/a:
Pierwszy raz rozśmieszył mnie dowcip Bongmana.
Spoczywaj w pokoju poczuciu humoru comediana.
konto usunięte
2015-02-11, 22:42
BongMan, zawsze tak mówiłem i śmieszkowałem z tego. Odkąd byłem mały. Trochę zraniłeś moje uczucia robiąc z tego kawał :/
konto usunięte
2015-02-11, 22:47
BongMan ... Pójdziesz za to do piekła...
Sosnowiec_jest_be napisał/a:
Żart na tak niskim poziomie, że same jądro ziemi się zdziwiło jak nisko można upaść.
A jądro twojego chłopaka, jak obijało się o twoją dupę, nie zdziwiło się że taka brudna?
konto usunięte
2015-02-12, 0:12
BongMan napisał/a:
A jądro twojego chłopaka, jak obijało się o twoją dupę, nie zdziwiło się że taka brudna?
nie za to zdziwiło się wtedy kiedy obijało się o dupę twojej starej
Uu, pierwsza odpowiedź i już wyzywanie rodziców? Aj, ty żałosna p🤬deczko bita w szkole przez kolegów...