zawsze wk🤬iała mnie myśl, że jeśli cofnałbym sie w czasie 2000lat z telefonem komórkowym, albo j🤬ą hulajnogą to dzisiaj pół świata byłoby wyznawcami K-Paxiana
Skacze jak jakis poj🤬y kangur
A spadł do wody i tak
Pewnie mu się mana skończyła
A spadł do wody i tak
Pewnie mu się mana skończyła

A nie sprzedawali kiedyś tego w mango, czy innym tivi markecie???
Cytat:
AquaSkipper to rekreacyjne pływadełko, które najlepiej nazwać wodną hulajnogą. Wystarczy stanąć na platformie z wygodnymi stopniami, oprzeć ręce na małej kierownicy, żeby później rytmicznie obniżając i podnosząc ciało wprawić AquaSkippera w dynamiczny ruch. Jak to w ogóle pływa? Ruchoma przednia „płoza” AquaSkippera działa jak pływak wodolotu, a każda zmiana położenia środka ciężkości popycha pływadełko do przodu. AquaSkipper pływa całkiem żwawo – wodna hulajnoga może osiągnąć prędkość ponad 25 km/godz.
Cena- $395
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i c🤬j.

ale jak zap🤬lał na tym
wszystkie kajaki czy inne łódki się chowają
wszystkie kajaki czy inne łódki się chowają
ja p🤬le co za gówno, wstyd nad jezioro z takim czymś się wybrać
podpis użytkownika
"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
Na Discovery to było, że niby jak się tak skacze to płozy naciskają na wodę, a woda jakoś tam opływa te płozy pchając wózek do przodu

ta czarna wygląda jakbym miała k🤬sa
)
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
podpis użytkownika

WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
Kraku napisał/a:
WonsatyDrwal,
i za co on dostał ostrzeżenie?!?!
Za darcie mordy