📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

@Maupajoke Tak to jest, jak sie oglada gowna polecane przez wiekszosc, ktora jak powszechnie wiadomo, jest po prostu glupia. True detective, Homeland, Westworld - na poczatek polecam te 3, a zmienisz zdanie o seriach

Ciekawa scena z ciekawego serialu o ciekawej fabule z ciekawymi aktorami i ciekawe ile "ciekaw" można jeszcze cieknąć.
@lucian201 Jakaś meta na Fargo? Wypadło ostatnio na większości portali, a zacząłem dopiero pierwszy sezon.

Wydaje mi się czy na Sdisticu wreszcie mamy odtwarzacz, który przewija filmik tam gdzie chcemy?
Ja wam mogę polecić "narcos" jest to serial o życiu Pablo Escobara! trochę naciągany ale zajebisty

Z ciekawego .. na podstawie ciekawej... ciekawa fabuła - dalej to sobie wmawiaj.
Lucian201 napisał/a:
Istnieją dobre seriale polecam "Fargo" , ale ten to tylko kolejna papka dla mózgu z przekazem multikulti
Ba, są bardzo sadystyczne seriale np. "Dexter".
Albo "Breaking Bad" - mój ulubiony.

Black Mirror potrafi być bezkonkurencyjny, choć zdarzają się odcinki, w których świetny pomysł gaśnie przy za słabej fabule.
Z ostatnich, które miałam okazję obejrzeć polecam: Westworld, Utopia, Młody Papież, Fargo, Piraci.
Z ostatnich, które miałam okazję obejrzeć polecam: Westworld, Utopia, Młody Papież, Fargo, Piraci.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie