Psilocke napisał/a:
Ale przeżył?
Bo akcja się urywa.
tak, pod warunkiem że strzały nie były zatrute
Takafura napisał/a:
100 % trafień, nikt nie spudłował
![]()
dokładnie to miałem napisać... ani jedna strzała w ziemie nie poszła

podpis użytkownika
Aut vincere, aut mori.

Skoro już o serialach mowa to wk🤬iają mnie. Pożerają mnóstwo czasu, są uzależniające, są głupie, zauważasz braki w fabule po 2 odcinku i nie da się obejrzeć drugi raz tego samego odcinka bo razi w oczy. No i najważniejsze, są skierowane do bab i nastolatków.

Skoro już o serialach mowa to zachwycają mnie. Pożerają mnóstwo czasu, są uzależniające, są fajne, kiedy zauważasz jakieś ciekawe odniesienia do prawdziwego świata czy innych seriali, to oglądasz ten sam odcinek drugi raz żeby znalezc więcej. No i najważniejsze, niektóre z nich są skierowane do inteligentniejszej części widzów, przez swoje przemyślenia i morały.
@UP: Tak całkiem poważnie to smutne musisz mieć życie bez tak zajebistej rozrywki jak dzisiejsze seriale: Gra o tron, Wikingowie, True Detectives i wiele innych, szczególnie kładę nacisk na ten ostatni, bo przemyślenia jednego z głównych bohaterów są przezajebiste.
@UP: Tak całkiem poważnie to smutne musisz mieć życie bez tak zajebistej rozrywki jak dzisiejsze seriale: Gra o tron, Wikingowie, True Detectives i wiele innych, szczególnie kładę nacisk na ten ostatni, bo przemyślenia jednego z głównych bohaterów są przezajebiste.
Szczerze to bardziej od filmu książkę polecam, jak ktoś lubi fantastykę to to jest coś dla niego.
Istnieją dobre seriale polecam "Fargo" , ale ten to tylko kolejna papka dla mózgu z przekazem multikulti