Kilka (szczerych) słów o Amerykanach
Po tagach nie było
podpis użytkownika
Trzeba wyzwolić się ze strachu bogów i śmierci.
Ten temat nie ma na celu obrażenia mieszkańców Ameryki ani ludzi głupich zamieszkujących tenże kraj.
podpis użytkownika
Kobiece piersi wypełnione są marzeniami.
Konto usunięte
2013-08-06, 19:06
Amerykanie to rzeczywiście niezłe durnie, a ten koleś, nieświadomie im to udowodnił. Przez 5 minut rył, że są idiotami, że ich dzieci też są idiotami i p🤬dami, a oni mu jeszcze bili brawo, no i "hehehe".
sard
2013-08-06, 20:53
Toszmasz napisał/a:
Amerykanie to rzeczywiście niezłe durnie, a ten koleś, nieświadomie im to udowodnił. Przez 5 minut rył, że są idiotami, że ich dzieci też są idiotami i p🤬dami, a oni mu jeszcze bili brawo, no i "hehehe".
Tak mocno nie chcieli tego przyznać, że w gruncie rzeczy owym oporem przyznali mu rację
Konto usunięte
2013-08-07, 11:26
Amerykańce są zbyt durni, żeby to pojąć. Daremny jego trud, ponieważ :"Kto się p🤬dą urodził, kanarkiem nie zdechnie" - A. Einstein albo jakiś inny mądry człowiek.
Konto usunięte
2013-08-07, 17:37
Sezon walenia konia jacy to my wspaniali jesteśmy uważam za rozpoczęty. Mimo tej tępoty, % lewacywa w USA jest nieporównywalnie mniejszy niż w Polsce, więc morda
@Stetryczały_Sk🤬iel czas okupacji USA przez komunistyczne ZSRR też jest nieporównywalnie, a dokładnie nieskończenie mniejszy od czasu okupacji Polski. Więc morda w kubeł
Konto usunięte
2013-08-07, 19:18
Tak sobie słucham i dziękuje Bogu że nasz wykształcony naród nie idzie w ślady tych idiotów ze Stanów... Tak dobrze mi się tu żyje. Już za 24 lata spłacę kredyt za mieszkanie. Dzięki Bogu że mam zrobione studia i moja luba też bo byśmy musieli spierniczać do tego kraju debili, a tak to oboje mamy 1600 na rękę. heh
Konto usunięte
2013-08-07, 20:29
Kazdy kto stawia religie ponad nauke jest glupi. Wierzysz w zabobony ? jestes glupi, wiekszosc ma naj🤬e w glowach -.-' Z czasem te slabe osobniki wymra i nastapi znaczacy postep w ewolucji.
P🤬li jak potłuczony
podpis użytkownika
Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me
Miej na wszystko wyj🤬e, a będzie Ci dane
Głupi amerykanie... masło maślane
Konto usunięte
2013-08-08, 13:36
dobre, a końcówka najlepsza bo jakże prawdziwa
Konto usunięte
2013-08-08, 17:20
zajebisty komik, ale straszny j🤬y c🤬j w zyciu ;d