👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pod jakim względem jest genialny? Bo Ci otwiera oczy na pewne sprawy? Straciłem 5 minut na to, co nic nie wniosło w moje życie. Chyba wiesz co to znaczy.
Dobra, podpowiem Ci. Nie dostaniesz piwa, la la la

Dobra, podpowiem Ci. Nie dostaniesz piwa, la la la

@up
Strasznie mi przykro, że straciłeś 5 minut swojego życia, naprawdę, przepraszam
Strasznie mi przykro, że straciłeś 5 minut swojego życia, naprawdę, przepraszam

Pater powiedz ty mi jedną rzecz, skąd ty bierzesz te filmiki z napisami ?

Lupido napisał/a:
Straciłem 5 minut na to, co nic nie wniosło w moje życie. Chyba wiesz co to znaczy.
![]()
Tzn., że doooobrze wiesz czym jest szczęście?

Wszystko luz, ale chyba wolalbym placic caly rachunek i pukac laske niz placic pol i przyjmowac sperme do gardla

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie