Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Jim Miller vs Joe Lauzon - UFC
konto usunięte • 2013-01-07, 18:02
Walka zaczyna się od 5 minuty.

Zdjęcie Joe po walce

Cytat:

Joe Lauzon po walce z Jimem Millerem musiał udać się do lekarza, na zszywanie rozcięć na czole. Jak się okazuje Lauzon ma obecnie założone 40 szwów.

komentarze z twittera
Cytat:

40 szwów i wiele utraconej krwii, ale wszystko wporzo. Mimo wszystko wielkie dzięki dla Jima Millera za dobrą walkę - Joe Lauzon

Zawodnicy tacy jak Joe Lauzon sprawiają, że jestem dumny z tego, że jestem fighterem. Inteligentny, szanujący i twardy jak trumienny gwódź. Prawdziwy fighter - Jim MIller

Dobra walka z Twojej strony również. To był zaszczyt móc dzielić z Tobą oktagon - Joe Lauzon.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-07, 18:40 4
Fanem tego sportu nie jestem ale muszę przyznać dwie rzeczy:
1. mają chłopy jaja ze stali
2. to było zajebiste
Zgłoś
androgenius 2013-01-07, 19:30 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
łysa_pała 2013-01-07, 19:51 4
Dawno nie widziałem tak zajebistego pojedynku. A jeśli dodać do tego pełne szacunku komentarze na temat przeciwnika, to jak dla mnie prawdziwi wojownicy, a nie jakie popierdółki.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 20:20 1
Po śladach na podłodze widać, że cała gala, a nie tylko ta walka, była udana.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 20:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pajacu 2013-01-07, 20:32 10
@EmPeroR77
A podnieca cie to, że przeglądasz sadistica jako kobieta?
Zgłoś
dorodnykurczak 2013-01-07, 20:35
You can do it, Rocky !!!
Zgłoś
jacek44 2013-01-07, 20:39 4
Zgłoś
maniunio 2013-01-07, 20:42 3
"Zrobię ci dziecko i je zajebię." Jebłem
Zgłoś
T0B1 2013-01-07, 20:45 8

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 20:47 1
up
To uzna Cię za pedała i jeszcze zasadzi buta na twarz
Zgłoś
EternalRanger 2013-01-07, 20:51
to na dole co się wyświetlało, czerwone i niebieskie, to mana i hp któregoś z nich
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 20:55
Zgłoś
Kashero007 2013-01-07, 20:56 1
@jacek44

Zrozum, że ta "nienawiść" Szpilki i Zimnocha jest po to żeby podnieść oglądalność..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem