👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@babycow
Wg. ciebie znajomość języków obcych to szmacenie się?
Głupszego usprawiedliwienia debilizmu jak dotąd nie słyszałem
Wg. ciebie znajomość języków obcych to szmacenie się?
Głupszego usprawiedliwienia debilizmu jak dotąd nie słyszałem

Gurgul99 napisał/a:
Uczcie się języków, bambusy!
www.sadistic.pl bambusie...
po za tym znam osoby, które w gimnazjum np. nie miały języka angielskiego, natomiast np moi rodzice w ogóle nie mieli j.angielskiego w szkole. Tak więc jest większe prawdopodobieństwo, że to właśnie więcej gimbusów(od których tak często wyzywacie) niż osób starszych umie język angielski co by nawet pasowało bo tylko debile i gimbusy będą się przechwalały tym jacy są "intelygentni" i potrafią mówić po angielsku. Więc się nie zesraj z tymi bambusami, gimbusami i "uczcie się języków", bo przeciętny człowiek, któremu rodzice nie dali na dodatkowy angielski słabo będzie potrafił zrozumieć ze słuchu to co ktoś mówi w jakimś filmiku(co prawda tutaj akurat w miarę słychać), bo w szkołach zajęcia ze słuchaniem na angielskim są raz na miesiąc czasami półtorej i kończy się to, na krótkim tekście.

Doprawdy, spinka ze ktos cos wrzucil po angielsku to juz jakies chyba ciezkie kompleksy polaczone ze glupota. Za brak pl czcionek tez mnie mozesz shejtowac, mam to gleboko w dupie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie