Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-08-04, 1:01 118
Masz piwo za d'n'b.

Tak przy okazji, ten Twój nick "Kto", to jak się poprawnie wymawia?

Zgłoś
cys23 2015-08-04, 9:28 80
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SKR 2015-08-04, 10:22 2
cys23
o ile jest prawdą co mówisz to szacun za pojazd temu pajacowi
Zgłoś
selissi 2015-08-04, 11:47 1
Już tłumaczę, bo sam nie zakumałem, z racji, że nie ogarniam tego gatunku.
Gra słow. "Jungle is massive" słyszymy, co mówi to "Junglist Massive". To musi być jakiś popularny kawałek, albo popularny wykonawca, ale jak mówię, nie mój gust.
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-04, 12:32 14
selissi napisał/a:

Już tłumaczę, bo sam nie zakumałem, z racji, że nie ogarniam tego gatunku.
Gra słow. "Jungle is massive" słyszymy, co mówi to "Junglist Massive". To musi być jakiś popularny kawałek, albo popularny wykonawca, ale jak mówię, nie mój gust.

Jest taki kawałek, ale bardziej chodzi o sam gatunek muzyki "jungle", a to "jungle is massive" to raczej takie powiedzonko często używane na imprezach z muzyką jungle, lub przez dj w radiu, dla podkreślenia soczystości i gęstości perkusji przy jungle. Coś podobnego, kiedy ktoś mówi "ale tłuste te bity".

Przykładowy kawałek jungle:

Tutaj coś bardziej znanego:

Zgłoś
Magnus 2015-08-04, 13:11
Typ ma strasznie wkurzającą manierę, a ten jego "czarny humor" opowiadany z udawanym "no co, przecież to żart" jest już nudny.
Zgłoś
Vendetti 2015-08-04, 13:20 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-04, 14:11 1
To może wyjaśnienie bo DnB to moja muza
Jungle to gatunek muzyki tak z lat 60tych-70tych który dał początek wielu gatunkom muzyki elektronicznej, ale przede wszystkim samemu Drum n Bass'owi który opiera się na tym samym bicie i bpmach.
A reszte o Jungle is Massive to macie w poscie Metalowy_Sadysta
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-04, 14:31 2
Zgłoś
Bewup 2015-08-04, 14:37
no nawet mu wyszło. Piwo
Zgłoś
kaczakaka 2015-08-04, 15:22 15
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-04, 17:00 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-04, 18:20 2
@Gościu co wrzucił ten fragment z Rrrrr
Znajdę sobie prędzej ten fragment w filmie na cda.pl czy jakiś innym serwisie, niż to się zbuforuje, elo
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-04, 20:30
@TechnoVikingSven jeśli kurna dnb to Twój gatunek, to moze warto by opanować chociaż podstawy? Jungle w latach 60 i 70? Początki tej muzy to wczesne lata 90. Może chodziło Ci o sam amen break (1969 r), który producenci często wykorzystywali w swoich produkcjach. Poczytaj trochę zamiast wypisywać głupoty.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem