A za drzwiami prysznic. Niemiecki.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
b................7
2014-01-13, 16:35
p🤬lona lewacka prowokacja... j🤬 wszystkich sk🤬iałych dewiantów...
p................b
2014-01-13, 17:02
Z tym całym szumem o gender to lekka przesada. Każdy ma prawo robić se sobą co chce. Fakt niektóre rzeczy mi się bardzo nie podobają, ale nie mam prawa się do tego wp🤬lać. Wy też nie, a tym bardziej Kościół. Niech najpierw przestaną r🤬ać dzieci, zaczną się rozliczać z każdego ślubu, pogrzebu czy mszy za którą się płaci "co łaska". Wiadomo, że nie wszystko w lewicowej ideologii jest dobre, ale wolność jest lepsza od całej masy zakazów; oczywiście z umiarem.
@up
Oczywiście, masz rację. Ale żaden wynaturzony stwór o nieokreślonej płci nie powinien mieć władzy ani wpływu na życie 40 milionów normalnych ludzi.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
@up
Oczywiście, masz rację. Ale żaden wynaturzony stwór o nieokreślonej płci nie powinien mieć władzy ani wpływu na życie 40 milionów normalnych ludzi.
Skąd ty, k🤬a, wytrzasnąłeś te 40 milionów???
6................6
2014-01-13, 18:26
@up nieważne ile. Żaden wynaturzony stwór o nieokreślonej płci nie powinien mieć władzy ani wpływu nawet na 1 człowieka ani k🤬a nawet na psa. Masz poprawioną wersję.
Tacy ludzie powinni siedzieć w szpitalach psychiatrycznych.. W sali obok tych, którym się wydaje, że są Jezusami, Napoleonami, lwami i czym tam jeszcze.. Dobrze, że nie mam dzieci, bo wtedy to bym się obawiał o ich zdrowie psychiczne, żeby przypadkiem im nie przyszła do głowy metamorfoza jak u "tego czegoś" z TV..
facebook.com/Wk🤬iaMnieJP?ref=ts&fref=ts
Wk🤬ia mnie Janusz Palikot
facebook.com/Wk🤬iaMnieJP?ref=ts&fref=ts
skończcie już z politycznym gównem na sadolu.
youtube.com/watch?v=udCCfnXq-GQ
nic dodać, nic ująć.
ps. Pomyśleć, do jakich sposób może uciec człowiek by zaistnieć jak ,,Grodzkie''. Samo nagłośniło o operacji to teraz ryj w koryto i niech mi się na oczy nie pokazuje.
Przecież już są toalety dla niepełnosprawnych, więc nie rozumiem, o co tyle szumu z tym obrazkiem
podpis użytkownika
Stultitia morbus est animi.
Wszystko c🤬j.
L................7
2014-01-13, 21:06
Czas zrobić z tego wlepke