Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Pietrushka 2025-08-25, 7:31 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
optymista666 2025-08-25, 8:15 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JerryBukoski 2025-08-25, 9:03 2
czemu ludzie zawsze tak dziwnie rzeżą po jakimś wypadku?
Zgłoś
potwor_z_gowna 2025-08-25, 11:21 1
Oba w siebie uderzyły
Ktory to Fiat?
Zgłoś
placek 2025-08-25, 12:42
Zgłoś
neon 2025-08-25, 14:24
A który to Fiat?
Zgłoś
maksym_gorki 2025-08-25, 15:19
ARock napisał/a:

Ale masz silną psychike... bo to z Rosji ,
Może kogoś z "twoich" tak trafi, (albo ciebie) wtedy się razem pośmiejemy 😎👍
😜

A skąd wiesz, że "jego" albo on są z/w Rosji?
Zgłoś
DmNQ 2025-08-25, 15:28
ARock napisał/a:

😜

Jeśli o to Ci chodzi to Ukraińców też mam w dupie a Ty mi śmierci życzysz ? Jebnij się w pudło.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-08-25, 16:23
ARock napisał/a:

😜

Nie przesadzaj. Ruskim robakom się należy
Zgłoś
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE 2025-08-25, 17:35 1
placek napisał/a:

ale z ciebie idiota, masz zerowe pojęcie o geopolityce. W eliksir w czasie zwida19 pewnie też uwiezyłeś

Nazywasz mnie idiotą w jednym zdaniu, żeby w kolejnym jebnąć taki ortograf, który nie pozostawia żadnych złudzeń, kto tu jest faktycznie intelektualnie dotknięty.

W sprawie Covida to jedyną moja obrona było dodanie witaminy D2 oraz obowiązkowo K2 do diety, tak więc w to akurat nie uwierzyłem. Za to wierzę w pomoc militarną i finansowa dla Ukrainy, bo to dobra inwestycja, która się zwróci.
Zgłoś
japan1987 2025-08-25, 17:48
I na zakonczenie gosciu mial juz wyje...i poszedl chrapac.
Zgłoś
placek 2025-08-25, 19:38
Zgłoś
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE 2025-08-25, 20:12 1
Zgłoś
wór 2025-08-25, 20:47 1
Zgłoś
Pietrushka 2025-08-25, 20:52
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem