👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"

Jeśli chodzi o stare gangsterskie filmy, to jak dla mnie przebija nawet De Niro.

Szkoda bo dla wiekszosci i tak pozostanie nieudacznikiem z filmu Kevin sam w domu:) a role w Goodfellas faktycznie swietnie zagral.

Dla większości zostanie, ale czy ta większość się liczy? przykładem jest muzyka, gdzie to co popularne nie znaczy, że jest dobre.

A czy dla Ciebie ważne by było zdanie fanów bibera jak np. byś robił trash metal? Nie, Ci co mają Go docenić to go docenią
Joe Pesci wymiata i tego nigdy mu nie będzie można odmówić.

Najlepsza rola Joe według mnie to ta z filmu "Mój kuzyn Vinnie", mistrzostwo

Jego kariera zaczela i zarazem skonczyla sie na "Kevin sam w domu", szkoda bo facet miał potencjał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie