A konkretnie o najmocniejszym z najmocniejszych - DMT
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:00
@hemik01, @MChemik:
"Wyekstrahować", a nie "wyekstraktować"...
Co z was za (c)hemicy?
@MChemik: pl.wikipedia.org/wiki/Mozga
"Wyekstrahować", a nie "wyekstraktować"...
Co z was za (c)hemicy?
@MChemik: pl.wikipedia.org/wiki/Mozga
mama mówiła żebym nie brał narkotyków to nie biorę...i czasem mi z tego powodu smutno
guan0 napisał/a:
A jak mama powie skocz? skoczysz?mama mówiła żebym nie brał narkotyków to nie biorę...i czasem mi z tego powodu smutno
Czasami trzeba posłuchać siebie, nie tylko kogoś. Poza tym wszystko jest dla ludzi...
Freaqs to yopo to nasionka roślinki amazońskiej ;] co z tym zrobić ??XD po opadnięciu lisci ususzyc i jarać czy jak ??;]
Czemu tłumacz czyta 'dwumetylotryptamina', skoro nazwa DMT to Dimetylotryptamina?
Btw. DMT owszem znajduje się w naszym mózgu i jest wydzielana przez szyszynke, ale w nikłych ilościach i jest po prostu efektem ubocznym metabolizmu..
Tutaj macie więcej, bo szukając 'dwumetylotryptominy' raczej nie znajdziecie za dużo:
pl.wikipedia.org/wiki/Dimetylotryptamina
Btw. DMT owszem znajduje się w naszym mózgu i jest wydzielana przez szyszynke, ale w nikłych ilościach i jest po prostu efektem ubocznym metabolizmu..
Tutaj macie więcej, bo szukając 'dwumetylotryptominy' raczej nie znajdziecie za dużo:
pl.wikipedia.org/wiki/Dimetylotryptamina
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie