A konkretnie o najmocniejszym z najmocniejszych - DMT
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:23
I obrazy również z toola, wogule ich teledyski są materiałem na konkretną rozkminę
o joe here
mój ulubiony komik, radze sprawdzić google video bo gość ma dużo wartościowego przekazu
a ty boohaj to sie ukryj bo w jednym wyrazie zrobiłeś 3 błędy
to by wyjaśniało totalny surrealizm moich snów
jestem po prostu zbyt genialna i mój mózg przemęcza się w ciągu dnia megatonami myśli, więc kiedy dane mu jest te kilka godzin odpoczynku, odlatuje w baaaardzo poryte tripy
kolejny człowiek tłumaczący potrzebę używek
long live drugs
niech chill będzie z wami
kolejny człowiek tłumaczący potrzebę używek
long live drugs
niech chill będzie z wami
Wykład Rogana poświęcony propagandzie narkotykowej i dimetylotryptaminie.
Dla zainteresowanych dokument o DMT.
Dla zainteresowanych dokument o DMT.
Brałem DMT, szału niema. Fakt, aby uzyskać trzeba pobawić się w chemika, ale na ten raz, czy dwa razy warto. Lepiej zamówić "yopo" i mieć spokój.
Nie bawiłem się w to ,ale sporo czytałem o wrażeniach i podobno jazda jest przednia. Tylko można ładnie zgłupieć po tym. Ktoś tam ponoć wychodził z swojego ciała i wchodził w meble etc ;D
Miałem do czynienia z pacjentami psychiatryka, którzy wrzucali sobie co nieco. Dziękuję postoję.
takie jakieś mam wrażenie... że ten ktoś się za dużo naczytał o dragach racząc swój mózg przyziemnością i propagandą a następnie naćpał i doznał wielkiego oświecenia bo mu się ściana skrzywiła a sufit był na podlodze
freaqs oświeciło cię po szałwi? bo nie kumam tego wywodu, słowo "trip" jest dość wymowne a liptonek chyba stwierdził że dragi są be i tyle
freaqs oświeciło cię po szałwi? bo nie kumam tego wywodu, słowo "trip" jest dość wymowne a liptonek chyba stwierdził że dragi są be i tyle
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie