👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@darex99 allegro to przestało być polskie po roku
i stało się południowo afrykańskie

@darex99 - dziecko, idź do szkoły i nie zapomnij odrobić lekcji z przyrody.
Tematy dla dorosłych zostaw dorosłym.
Tematy dla dorosłych zostaw dorosłym.

@Nert
Allegro było Polskie tylko chwile od założenia...
innpoland.pl/119419,7-firm-o-ktorych-wciaz-myslimy-ze-sa-polskie-choci...
Allegro było Polskie tylko chwile od założenia...
innpoland.pl/119419,7-firm-o-ktorych-wciaz-myslimy-ze-sa-polskie-choci...
Czy dobre czy nie, na pewno do dziś jeżdżą te stare kapcie mimo 30-40 letniej kadencji,
CRYSTAL ma silnik Sisu z Finlandii ten sam co Valtra, jednakże kapitał wypracowany przez fabrykę zostaje w kraju, wiedza, rozwiązania i technika również. Kilkadziesiąt rodzin ma prace w Polsce, wydatkuje kapitał w Polsce a kraj się bogaci
CRYSTAL ma silnik Sisu z Finlandii ten sam co Valtra, jednakże kapitał wypracowany przez fabrykę zostaje w kraju, wiedza, rozwiązania i technika również. Kilkadziesiąt rodzin ma prace w Polsce, wydatkuje kapitał w Polsce a kraj się bogaci

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie