Zalegalizować trawę w Kanadzie to świętują. Dobrze zrobili. Szacuje się że na czarnym rynku obrót jaraniem tam to koło 7 mld dolarów. A takto będą miejsca pracy sklepy. Uprawy oraz. Kasa dla rządu. I tak ludzie pala będą palić. Wsadzajac c do paki kogoś Za trawę rząd musi płacić hajs na. Utrzymanie więźnia. Ogólnie może kiedyś u nas w kraju zmadrzeja i zalegalizuja. Bo i tak to jest it będzie.
)
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
podpis użytkownika

WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
traf napisał/a:
U nas co najmniej 3 lata za takie zabawy
![]()
A jeszcze przy polskich pensjach ze trzy lata trzeba zbierać na taką ilość.
Stany zaczęły banować, potem reszta świata.
Stany zaczęły legalizować - czekamy na reakcję świata. Może by tak dobre wzorce brali też ze stanów, a nie tylko c🤬jowe trendy?
Stany zaczęły legalizować - czekamy na reakcję świata. Może by tak dobre wzorce brali też ze stanów, a nie tylko c🤬jowe trendy?
J🤬e ćpuny, ale tam musi j🤬 gównem... PS: Jestem za legalizacją całej tablicy Mendelejewa.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!

a u nas w katolskiej polsce jak było tak jest, polska do gazu !

U nas nie zalegalizują bo jak zaczną palić ci co nie palą to już mało kto będzie na pisdy głosował

conderus
u nas w katolickiej Polsce która kiedyś taka była, obalało się komuchów, dochodząc do wolności,
teraz jest mniej katolików, za to mamy właśnie taką zabawę w ćpuna
u nas w katolickiej Polsce która kiedyś taka była, obalało się komuchów, dochodząc do wolności,
teraz jest mniej katolików, za to mamy właśnie taką zabawę w ćpuna
wk🤬ia mnie hipokryzja państwa - najgorszy narkotyk niszczący zdrowie i więzi rodzinne jest legalny i państwo zarabia na tym miliardy a nieuzależniająca i nie powodująca strat społecznych marihuana jest nielegalna i nabija kabzę bandytom.
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znaki
albazsanagycjib napisał/a:
A jeszcze przy polskich pensjach ze trzy lata trzeba zbierać na taką ilość.
Nie jestem w temacie, zdrożało?

@korowiow777
Nie uzależnia fizycznie. Uzależnia psychicznie.
Nie uzależnia fizycznie. Uzależnia psychicznie.